2777
2789
ماشالله یعنی هی میخوابیدی ها😁😁😁😁

تو زندگیم همون یبار بود ولی خیلی حال داد  تا زدم به گارد ریل  عمراعمر خوابم پرید الان ۲۴ ساعت ۴ساعتش میخوابم یه جغد درست حسابی شدم

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کزدستانم مشتریمم اسرار داشت که حتما باید یه هفته ایی جنس برسه دستش اونم تهران بود 

بخدا جون خودتون مهمتره کار عجله ای اصلا به درد نمیخوره

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  

احتیاط کنید، خواب آلودگی شوخی بردار نیست. هیچ چیز توجیهش نمیکنه. نه مشتری داشتن، نه بیدار موندن شب قبل و..... 

حیف جوونیتونه

با تشکر 

پلیس راهنمایی رانندگی

😂😂😂😂

مواظب زیبائیهاتون باشید😘
بخدا جون خودتون مهمتره کار عجله ای اصلا به درد نمیخوره

میدونم الان سر کوچه  خودمونم خوابم  بیاد میزنم بغل

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده
اره خیلی بده تحت هیچ شرایطی وقتی خسته ای نشین خب چه کاریه بگو یک کیلومتر مونده

باور کن اصلا احساس خواب آلودگی نکردم که بگم چرت میزدم قبلش.ولی اونموقع اصلا نفهمیدم چی شد

صدقه بده برو یه چندتا چیز خنده دار ببین و بخواب خداروشکر بخیر گذشته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

صدقه بده برو یه چندتا چیز خنده دار ببین و بخواب خداروشکر بخیر گذشته

اینقدر ترسیدم ببین چه ساعتیه بیدارم هنوز با اینکه دیشب ۳ساعتم نخوابیدم

خخخخخخ

😂والا خیلی ظالم البته الان ۲۴ ساعت ۴ساعاش میخوابم مث یه جغدم اصلا خوابم نمیاد امشب هزار جوره خودمو تلو زدم بازم هیچ

البته من یه تصادف خیلی بد ۵سال پیش داشتم خداروشکر هیچیم نشد ولی ماشین داغون شد

منم یه تصادف تو شهر داشتم که مقصرم نبودم. کلا تصادف خیلی بده ادم تا مدتها استرس داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عمل کرده بودم دستگاه توی گردنم بود با سرعت سرپیچ پیچیدم و ماشینم رفت توی خاکی دوتا ملق زد وایساد روی چرخاش منم ریلکس پیاده شدم ولی بعدش هی که بهش فکر میکردم بیشتر میترسیدم ۱سال رانندگی نکردم از بوی توی ماشینم حالت تهوع میگرفتم

😂والا خیلی ظالم البته الان ۲۴ ساعت ۴ساعاش میخوابم مث یه جغدم اصلا خوابم نمیاد امشب هزار جوره خودمو ...

منم صبح کلاس آنلاین دارم و بیدارم

منم صبح کلاس آنلاین دارم و بیدارم

خوابت نمیبره