2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90705 بازدید | 164 پست
خنده از روتمسخر نیس ک.جالب بود برام.ببخشید

قربونت، ببخشید اشتباه برداشت کردم💜

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پست ها رو بخونید شاید شما هم یکم متوجه بشی باید چی کار کنی

همه رو خوندم. احساس میکنم زود باشه برای توضیح. به محض اینکه حس کنم کنجکاو شده من ترجیح میدم ببرمش پیش یه مشاور خوب همه چیز رو براش توضیح بده. به هر حال اونا بهتر توضیح میدن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=162630730]بدنش فعالیتشو شروکنه آره فک کنم[/QUOTE یعنی کم یا زیاد باعث کثیفی میشه یا شما هم د ...

دقیق نه.ولی احتمالا سیستم بدنش به سن بزرگی رسید ناخودآگاه توخواب نشانه می ذاره....

بنظرم اتفاقات علمیشو ما مادرها هم باید مطالعه کنیم گلم. یا نهایتا از همسرتون اگر یادشه نوجوانیشو بپر ...

روم نمیشه ازش بپرسم 🤭🤭🤭 فکر کنم سرچ کنم بهتره 🤭🤭🤭

توصیه من به والدین عزیز اینه که خودتون قبل اینکه دوست های بچه هاتون بهشون اون قضیه هارو بگن بچه هاتونو اگاه کنید و تاکید کنید توی مدرسه هم برای کسی نگن 

برام جالبه که اکثر بچه ها از توی مدرسه این چیزا رو یاد گرفتن 

اسمش مدرسه ست ولی گویا داخلش کثافت خانه ست🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

و حواستون باشه بچه رو چه مدرسه ای میفرسین و چه همکلاسی های داره

عزیزم من مشاور خانواده هستم و تخصص اصلیم pmt یعنی مشاوره ی  کودک و نوجوانه، ما اعتقاد داریم که ...

ببخشید عزیزم. میشه یه سوال بپرسم. شماکه مشاورید.

من یه برادر دارم که ۱۵ سالشه.چند ماه پیش دچار افسردگی شد فکر میکنم .به طور ناگهانی. گریه میکرد و همش تو اتاق روی برگه خط میکشید. حرفای نامربوط و الکی گاهی اوقات میزد. همه خیلی نگرانش بودیم و باهاش با ملایمت صحبت میکردیم. ولی اون گریه میکرد و میگفت حالم خوب نیس منو ببرین دکتر. بخاطر کرونا چند وقت همه مطب ها بسته بود. و بعد چند وقت کاملا خوب شد. الان کاملا عادیه. لازمه الان بره دکتر.؟همه خیلی نگرانیم دوباره مثل قبل نشه.بنطرتون افسردگی بوده یا بیماری دیگه ای؟ نسبت به همه چیزم بی تفاوت بود و اصلا خوشحال نمیشد هرکار میکردیم.

روم نمیشه ازش بپرسم 🤭🤭🤭 فکر کنم سرچ کنم بهتره 🤭🤭🤭

😁😉

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم من مشاور خانواده هستم و تخصص اصلیم pmt یعنی مشاوره ی  کودک و نوجوانه، ما اعتقاد داریم که ...

ببخشید. به مدت ۳تا ۴ ماه حالش بد بود. وقبل اون به مدت ۶ماه پرخاشگر و زود جوش بود. الان ۹ماه گذشته و خیلی رفتار نرمالی داره

بله پدرش گفته بود بهش که اطلاع بده بهمون، خداروشکر اون روز همسرم خونه بود و پسرم صداش کرد و بهش گفت، ...

درود بر شما پدر و مادر فهیم

ای کاش در مدارس همونطور که برای دختران ما جشن تکلیف شرعی میگیرن برای پسران ماهم مراسمی شبیه به اون میگرفتن

و چه بهتر می بود که مسائل مربوط به بلوغ از سوی سیستم آموزش و پرورش به صورت صحیح و علمی برای فرزندان تشریح میشد. اما افسوس که پرورش در سیستم آموزش و پرورش کاملا نادیده گرفته شده و موضوع مهمی مثل آموزش فرایند بلوغ و حواشی آن همچنان تابو و حرف مگو پنداشته میشود.

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند
توصیه من به والدین عزیز اینه که خودتون قبل اینکه دوست های بچه هاتون بهشون اون قضیه هارو بگن بچه هاتو ...

گلم بچه خواهرشوهرم تیزهوشانه. ولی تا وارد این مدرسه شد همه همکلاسیهاش براش گفتن. تازه بهش میگفتن چرا تو از دنیا بی خبری. آدم میمونه با این وضع مدارس

گلم بچه خواهرشوهرم تیزهوشانه. ولی تا وارد این مدرسه شد همه همکلاسیهاش براش گفتن. تازه بهش میگفتن چرا ...

اره واقعا اینا همه مشکل از خانواده و تربیت اشتباه شون هست 

کاش قبل از بارداری و قبل اینکه اجازه بدن بچه ای بدنیا بیان از پدر مادر امتحان هایی که سلامتی عقل و روح و روان و اینکه والدین نحوه تربیت بچه رو بلد باشن میگرفتن 

ببخشید عزیزم. میشه یه سوال بپرسم. شماکه مشاورید. من یه برادر دارم که ۱۵ سالشه.چند ماه پیش دچار افسر ...

من اسی ام‌ ولی به نظر من ببرین دکتر حتما خدایی نکرده افسردگی یا مشکل روحی دیگه نباش بعد به مدت با شدت بیشتری خودش رو نشون بده ،

رفتن دکتر که ضرر نداره 😍😍😍