2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرش باید تقریبا 12 سالگی براش توضیح کامل بده، شما وارد این موضوع نشید

همسر پدر خوبی بوده برای پسرمون ولی نمیدونم این یه موضوع رو جدی نمیگیره ،میگه مگه ما به سن بلوغ رسیدیم کسی بهمون چیزی گفته بود 😐😐😐

سلام عزیزم شوهرم باهاش حرف زد تا حدودی ..مشاور میگفت باباش باید حرف بزنه باهاش و راهنمایی کنه

اخه من شنیدم تو این سن بخاطر اتفاقاتی که میافته تو بدن و جای شخصی پسر به سمت خودارضایی کشیده میشن ،این موضوع خیلی نگرانم کرده ،

همسرم جداگانه و تنهایی، خیلی علمی و عادی براش توضیح داد که چه اتفاقی میفته و منتظر چی باشه. و اینکه اگر خونه نبود و این اتفاق براش افتاد به من که مادرش هستم بگه

بعد چند روز من براش از تغییراتی که توی روحیه و رفتارش ممکنه رخ بده براش گفتم که با منم احساس راحتی داشته باشه

وقتی اتفاق افتاد براش به عنوان این که وارد مرحله جدیدی از زندگی شده و به بزرگسالی نزدیک شده کادو خریدیم و بخاطر سلامتیش یه جشن ۴نفره (با وجود خواهرش) گرفتیم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همسر پدر خوبی بوده برای پسرمون ولی نمیدونم این یه موضوع رو جدی نمیگیره ،میگه مگه ما به سن بلوغ رسیدی ...

باهاشون صحبت کنید تا با پسرتون صمیمی بشه و براش توضیح بده، در مورد محتلم شدن، تغییرات بعد بلوغ و مشکلاتی که ممکنه براش پیش بیاد، خوبه یکم تربیت جنسی و مراقبت از خودش هم بهش آموزش بدین

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
اخه من شنیدم تو این سن بخاطر اتفاقاتی که میافته تو بدن و جای شخصی پسر به سمت خودارضایی کشیده میشن ،ا ...

منم نگرانم ,اگه بتونین با یه مشاور حرف بزنین بهتر راهنمایی میکنه

همسر پدر خوبی بوده برای پسرمون ولی نمیدونم این یه موضوع رو جدی نمیگیره ،میگه مگه ما به سن بلوغ رسیدی ...

بهشون بگو اگر بزرگترهای ما هرکاری کردن برای همون دوره بوده، الان ما باید به دوره خودمون داناتر باشیم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مراقبت از خودش رو من از ۶ سالگی یادش دادم 

خب الان وضعیتش فرق کرده و باید توضیحاتتون رو کامل کنید، مثلا ارتباط با جنس مخالف، خود ارضایی، تماشای فیلم های نا مناسب،...

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
چه خوب 😍😍😍

عزیزم پسرتون چند سالشه؟

اینکه گفتم برای زندگی خودم بود که کاملا بچمو میشناسم، شما یا با مشاور مشورت کن یا همونطوری که خانوادتون هستن رفتار کنید گلم

چقد خوب

ممنون💖