2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90514 بازدید | 164 پست
اخه من شنیدم تو این سن بخاطر اتفاقاتی که میافته تو بدن و جای شخصی پسر به سمت خودارضایی کشیده میشن ،ا ...

اگه انرژیش در راه ورزش و مشغله های مفید صرف بشه، خیلی تنها نمونه، فیلم های نامناسب نبینه و رابطش با شما خوب باشه مشکلی پیش نمیاد

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
خب الان وضعیتش فرق کرده و باید توضیحاتتون رو کامل کنید، مثلا ارتباط با جنس مخالف، خود ارضایی، تماشای ...

من خیلی سر بسته بهش گفتم‌ الان نزدیک ۱۱ خیلی چشم و گوش بسته ست  هنوز درست فرق دختر و پسر هم نمیدونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=162622419]عزیزم پسرتون چند سالشه؟ اینکه گفتم برای زندگی خودم بود که کاملا بچمو میشناسم، شما یا با مشاور مشورت ۱۱ سالشه ،مرسی از توضیحاتی که دادین

من خیلی سر بسته بهش گفتم‌ الان نزدیک ۱۱ خیلی چشم و گوش بسته ست  هنوز درست فرق دختر و پسر هم نمی ...

کار درستی کردید، برای اطلاعات جنسی دادن به بچه ها اول باید فهمید که اطلاعات خودشون در چه حدی هست و بعد همون رو تکمیل کرد، اطلاعات بیش از اندازه و بیشتر از سنشون آسیب زاس

اگه انرژیش در راه ورزش و مشغله های مفید صرف بشه، خیلی تنها نمونه، فیلم های نامناسب نبینه و رابطش با ...

بله رابطه اش خوب و صمیمی باهامون نه محیط خونه و فرهنگ‌خانوادگی جوری نیست که اینجور فیلم ها رو راحت بتونه ببینه چون من رو بازی هایی هم که نصب میکنه نظارت دارم 

اگه انرژیش در راه ورزش و مشغله های مفید صرف بشه، خیلی تنها نمونه، فیلم های نامناسب نبینه و رابطش با ...

آفرین

با اینکه با پیشنهاد اولی که بالا گفتید موافق نیستم که فقط پدر صحبت کنه و مادر ورود نکنه، اما این کامنتتون عالیه😊👌

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کار درستی کردید، برای اطلاعات جنسی دادن به بچه ها اول باید فهمید که اطلاعات خودشون در چه حدی هست و ب ...

درسته ۱۱ سالشه ولی حس میکنم زود خیلی چیزها رو بفهمه نسبت به روحیه اش 

[QUOTE=162622419]عزیزم پسرتون چند سالشه؟ اینکه گفتم برای زندگی خودم بود که کاملا بچمو میشناسم، شما ی ...

ان شاءالله موفقیت و سربلندیشو ببینید💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بله رابطه اش خوب و صمیمی باهامون نه محیط خونه و فرهنگ‌خانوادگی جوری نیست که اینجور فیلم ها رو راحت ب ...

بیشتر چالش با نوجوان، نوجوانی اول یعنی 12 تا 14 هست، 14 تا 16 هم تعارص ها زیاده و تا سن  18 که سن هویت یافتگی هست کم بیش مشکلات وجود داره، موفق باشید

آفرین با اینکه با پیشنهاد اولی که بالا گفتید موافق نیستم که فقط پدر صحبت کنه و مادر ورود نکنه، اما ...

عزیزم من مشاور خانواده هستم و تخصص اصلیم pmt یعنی مشاوره ی  کودک و نوجوانه، ما اعتقاد داریم که در مورد بلوغ بهتره والد همجنس توضیحات لازم رو بده، البته نظر شما هم محترمه  

آفرین با اینکه با پیشنهاد اولی که بالا گفتید موافق نیستم که فقط پدر صحبت کنه و مادر ورود نکنه، اما ...

ولی درست گفتن من خیلی سرچ کردم دیدم نوشته شده حتما همجنس خودش باهاش صحبت کنه اگر پدر نبود دایی یا عمو پدربزرگ گزینه ی آخر مادر اگر کسی نبود این حرف ها رو بهش بزنه 

ولی پسر من با من راحت تره احساس میکنم تو این مسائل و الان چون هنوز اتفاقی تو بدنش شکل نگرفته خیلی سر بسته بهش گفتم ممکن تا چند سال دیگه و وقتی کم کم به سن بلوغ میرسی و مرد تر میش یه اتفاق هایی تو بدنت بیافته این نشون میده سالمی و داری بزرگ میشی پس نگران نباش و حتما به بابا بگو کمکت کنه ،اینجور بهش گفتم که وقتی شروع به تغییرات شد یکم اطلاع داشته باش انشالله اگه حرف های من یادش بمونه 

بیشتر چالش با نوجوان، نوجوانی اول یعنی 12 تا 14 هست، 14 تا 16 هم تعارص ها زیاده و تا سن  18 که ...

مرسی برای من کابوس خدا کنه به خوبی بگذره این دوران ها 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم من مشاور خانواده هستم و تخصص اصلیم pmt یعنی مشاوره ی  کودک و نوجوانه، ما اعتقاد داریم که ...

ممنونم، همچنین نظر شما

چیزی که من از روانشناسم یاد گرفتم اینه که یک رفتار به صورت مطلق درباره همه خانواده ها جواب نمیده و باید اون خانواده بررسی، بعد پیشنهادی داده بشه.

نمیدونم مطالعه کردید یا خیر، بالا رفتار خانوادم با پسرم رو توضیح دادم اما به استارتر گفتم با توجه به خانواده خودش رفتار کنه.

موفق باشی عزیزم⚘

مرسی برای من کابوس خدا کنه به خوبی بگذره این دوران ها 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نگران نباشید، نوجوانی یک دورانه مثل دوران های دیگه ی زندگی اما با جهش رشد و تغییرات ناگهانی ، ان شاالله موفق باشید