2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90646 بازدید | 164 پست
ولی درست گفتن من خیلی سرچ کردم دیدم نوشته شده حتما همجنس خودش باهاش صحبت کنه اگر پدر نبود دایی یا عم ...

عزیزم منم که گفتم اصل تغییرات رو پدرش گفت منظورم اونجایی بود که ایشون گفتن شما اصلا ورود نکنید😊

ان شاءالله که موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم منم که گفتم اصل تغییرات رو پدرش گفت منظورم اونجایی بود که ایشون گفتن شما اصلا ورود نکنید😊 ان ...

مرسی ،خوشبحالتون این دوران رو پسراتون گذروندن ،احساس میکنم پسر بزرگ کردن سخت تر از دختر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مشاور خانواده هستم و تخصص اصلیم pmt یعنی مشاوره ی  کودک و نوجوانه، ما اعتقاد داریم که ...

عزیزم مثلا چی بگیم بهش اصلا با پسر راحت نیستم 

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
همسرم جداگانه و تنهایی، خیلی علمی و عادی براش توضیح داد که چه اتفاقی میفته و منتظر چی باشه. و اینکه ...

مگه چه اتفاقی میوفته براشون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
😕😕 ما پریودم شدیم کسی نفهمید

دختر ها عاقل تر رفتار میکنن ،

ولی بلوغ پسرها یکم سختره خدایب نکرده تو همین دوران همجنس بازی و خود ارضایی شکل میگیره 😔😔😔😔

ترشحاتی که ازشون خارج میشه و بزرگ شدن قسمت هایی از بدن و غیره  

اهان ممنون 

خیلی خوبه به بچه از الان میگید والا ما دختر هم بودیم مادرمون چیزی نمیگفت در رابطه با بلوغمون😢

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اهان ممنون  خیلی خوبه به بچه از الان میگید والا ما دختر هم بودیم مادرمون چیزی نمیگفت😢

واقعا الان زمونه جوری شده باید از دهن پدر و مادر بشنون این چیزا رو ولی قدیم زشت میدونستن حتی دوتا دوست این صحبت ها رو با هم داشته باشن

لطفا اگر کتابی هم میشناسید که اطلاعاتم رو بالا ببره در مورد تغییر رفتار پسرها در سن بلوغ معرفی کنید& ...

با نوجوان سرکش چه کنیم؟؟ فکر کنم از دکتر بارکلی باشه

کلیدهای رفتار با نوجوان 

نوجوان چرا؟؟.    استاد زمانی

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...