2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90703 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راحتم ولی تا حدی خب پسرم خیلی کوچیک بود من نیم تنه و شلوارک کوتاه تر میپوشیدم یکم بزرگ تر شد شلوا ...

آره ماهواره و اینا بیدار میکنه.ولی اعضای خانواده براشون عادیه .چون محیط سالمه 

جالبه.بزرگ شه خجالت نکشه خخخ

الان بیشتر از ۴سال گذشته

از چی باید خجالت بکشه!!؟ بالاتر گفتم هر خانواده ای یه مدلیه و طبیعتا رفتارها هم متفاوته

نمیدونم برداشت شما چیه که توی هر دوتا سوالتون میخندید؟🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
😊❤ببخشید اشتباه متوجه شدم 

فدایت🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پسر منم ۱۱ رو تموم کرده توی ۱۲ هست. احساس میکنم هیچی نمیدونه.  از یکی شنیدم وارد متوسطه اول که ...

پست ها رو بخونید شاید شما هم یکم متوجه بشی باید چی کار کنی

والا نمیدونم ،بعد چه مدت طول میکشه این دوران 

بنظرم اتفاقات علمیشو ما مادرها هم باید مطالعه کنیم گلم. یا نهایتا از همسرتون اگر یادشه نوجوانیشو بپرسید.

عذر میخوام، اینجا ترجیح میدم نگم 🙏

خدا نکنه♥️ خدا بچه هاتو حفظ کنه

ممنون گلم، دخترم حدودا هم سن شماست😍

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه 💛

خنده از روتمسخر نیس ک.جالب بود برام.ببخشید

بله منم متوجه شدم خنده از روی اینکه جالب بود براتون انجام دادین ،دوست گلمون اشتباه متوجه شدن فکر کردن شما به چیز دیگه ای میخندی 😍😍😍😍😍😍