2777
2789
عنوان

بلوغ پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 90687 بازدید | 164 پست
خودارضایی بهتره 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 یعنی چی 

بهتره تا بخاد ب این راهها کشیده بشه ولی مردا بخای نخای فک کنم خودارضایی کنن ، از هرلحاظ سالمتره چون دوست بد زیاد هست  ، دخترا  ک راحت میرن با بقیه دیگه بکارتشونم مهم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا الان زمونه جوری شده باید از دهن پدر و مادر بشنون این چیزا رو ولی قدیم زشت میدونستن حتی دوتا دو ...

اره واقعا 

شما هم نگران نباش بیشتر این مشکلات مثل همجنسگرایی به خاطر دوستان ناباب اتفاق میوفته 

سعی کنید از راه دور کنترلش کنید سنش هم که زیاد نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اخه من شنیدم تو این سن بخاطر اتفاقاتی که میافته تو بدن و جای شخصی پسر به سمت خودارضایی کشیده میشن ،ا ...

دیر یا زود سمتش میره وقتی نیاز داره انتظار داری چیکار کنه

نیازی به توضیح نداره پریودم که نمیشه😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بهتره تا بخاد ب این راهها کشیده بشه ولی مردا بخای نخای فک کنم خودارضایی کنن ، از هرلحاظ سالمتره چون ...

نه خودارضایی خیلی بد و آسیب شدید به مغز میرسونه باعث افسردگی میشه و خیلی مریضی های دیگه 

احساس میکنم برای دخترها راحت تره 

من خیلی سختی کشیدم 

خب دختر ها اولین چیزی که میبینن دردناک تر و ترسناک تره براشون از نظر من 

نه خودارضایی خیلی بد و آسیب شدید به مغز میرسونه باعث افسردگی میشه و خیلی مریضی های دیگه 

دیگه راه اخره کلی گفتم از نظر من کسی ک نمیتونه جلوی خودشو بگیره اینکار سالمتر از اینه  ک کارای دیگه کنی

اره واقعا  شما هم نگران نباش بیشتر این مشکلات مثل همجنسگرایی به خاطر دوستان ناباب اتفاق میوفته ...

بله خدا رو شکر تا الان خوب پیش رفتم راجع به تربیتش در مورد اینجور مسائل ،تا مراحل بعدی خدا کمک کنه بتونم یه پسر سالم و خوب تحویل جامعه بدم ،والا جدا از بلوغ باید یکسره مراقب پسر بود حداقل تا ۲۵ سالگی که سراغ مواد مخدر و سیگار رو فلان نره ،

خدا خودش کمک کنه ،همشه دعا میکنم یکی بشه مثل پدرش ،خدا صدای دعاهام رو بشنوه 🙏🙏🙏🙏

بله خدا رو شکر تا الان خوب پیش رفتم راجع به تربیتش در مورد اینجور مسائل ،تا مراحل بعدی خدا کمک کنه ب ...

انشاالله که همه چی خوب پیش بره 

توی این دوره زمونه تربیت پسر خیلی سخته 

واقعا آفرین به شما ♥️😍

بله خدا رو شکر تا الان خوب پیش رفتم راجع به تربیتش در مورد اینجور مسائل ،تا مراحل بعدی خدا کمک کنه ب ...

تا الان که خدا کمک کرده تو تربیتش خوب پیش رفتم 🙏🙏🙏

مگه چه اتفاقی میوفته براشون 

گلم شما که مجردی از مادر یا خواهر بزرگترتون بپرسید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گلم شما که مجردی از مادر یا خواهر بزرگترتون بپرسید

عزیزم اشکالی نداره که اینجا پرسیدم یه مسئله عادی هست 

از نظر سن هم که مشکلی ندارم ♥️

خواهر بزرگتر ندارم