2789
عنوان

خواستگار

432 بازدید | 45 پست

دوستان من ۲۱سالمه حدودا چند روز دیگه هم میرم توی ۲۲ سال

بعد تا الان خواستگار اصلا نداشتم ینی هیچی 

الان دانشجو هستم که ترم اخرم 

از نظر قیافه و هیکل هم معمولی هستم 

با اطرافیان هم ارتباط داریم .

اما اصلا یک مورد هم خواستگاز نداشتم تا الان .

اخه دوستای من که اصلا با هم توی دبیرستان هم کلاس بودیم ، کلی خواستگار دارن .

چون من با ۴ تاشون صمیمی هستم و در جریان هستم ینی دروغ نمیگن که خواستگار زیاد دارن

منم اینارو که  میبینم یه احساس بدی بهم دست میده 

نمیدونم چه‌ کنم

کسی هست مثل من باشه؟؟

دوست پسرم نداشتی اصلا؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید داری ولی پدر و مادرت بهت چیزی نمیگن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

اولا ک سنی نداری

ازدواج چیه

دوما که به کیفیته.نه کمیت

اکثر اطرافیان من خواستگار زیاد داشتن ولی ازدواجای موفقی نداشتن

ولی من خودم کلا ده تا شاید خواستگار داشتم ولی شوهرم و زندگیم عالین

بسپار ب خدا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شاید داری و خانوادت بهت نمیگن بعدم کیفیت مهم تره از کمیت

نه اصلا خانواده ما کلا اینطوری نیستن به هیچ عنوان که این چیزارو بخوان از دختر پنهون کنن و خودشون یواشکی به طرف جواب رد بدن 

چون من میشناسمشون

عزیزم کمیت مهم نیست کیفیت مهمه ایشالله به وقتش یه درستو حسابی‌ش قسمتت بشه💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

کیفیت مهمتره من خواستگار زیاد داشتم ولی واقعا مناسب نبودن

تو اجتماع نیستی مثلا سرکاری بری

تواشناهاتون کسی نیست معرفی کنه 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
اولا ک سنی نداری ازدواج چیه دوما که به کیفیته.نه کمیت اکثر اطرافیان من خواستگار زیاد داشتن ولی از ...

ببینید خب طبیعتا دختر وقتی سنش کمتره چون شادابی و جذابیتش بیشتره باید تعداد خواستگاراش زیاد باشن 

ینی اینو همه میگن که دختری که ۲۰ سالشه اگه ۵ تا خواستگار داره ، مثلا اگه بشه ۲۵ سالشه تعداد خواستگاراش کمتر میشن 

ینی من خودم اطرافم دیدم مثلا دختر خانم الان ۳۰ سالشه میگه یدونه خواستگارم ندارم اما سن پایین تر خواستگارام بیشتر بودن 

پس اینکه ادم توی سن کم هیچی خواستگاز نداشته باشه خیلی جالب نیست

من بحثم ازدواج زود هنگام نیستا 

ولی خب بالاخره ادم باید یه تعدادی خواستگار داشته باشه که حق انتخاب داشته باشه 

حالا نه الان ولی سن ۲۷ اینا دیگه ادم باید انتخاب کنه و ازدواج کنه