2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست
کیفیت مهمتره من خواستگار زیاد داشتم ولی واقعا مناسب نبودن تو اجتماع نیستی مثلا سرکاری بری تواشناها ...

اخه الان که فعلا دانشجو هستم بعدم با این اوضاع کرونا که دانشگاها هم تعطیل شد 

بعد الان کلا من برای رشتم دنبال کار گشتم کار مناسبی پیدا نکردم

من این مساله رو درک نمیکنم ، حالا ادم چون به دلایلی نتونسته شغل پیدا کنه باید فاتحه ازدواجم بخونه ینی.

اطرلفیان هم تا حالا موردی رو معرفی نکردن ینی واسطه نشدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینجوریه همه چی !یکی مث شما یکی هم مث ما برادرم با شرایط خوب به هر دری میزنه نمیتونه ازدواج کنه& ...

باز حالا اقایون در مورد خواستگاری و اینا دستشون بازه 

ینی مثلا یک اقا وقتی از یک خانمی خوشش بیاد میتونه بره خواستگاری ، ینی وضع مالی اقا در حد معمولی هم که باشه راحت دخترا جواب مثبت میدن 

ولی خب اینکه خانم اصلا خواستگار نداشته باشه یکم نگران کنندست واقعااا ینی نمیشه منکرش شد

ببینید خب طبیعتا دختر وقتی سنش کمتره چون شادابی و جذابیتش بیشتره باید تعداد خواستگاراش زیاد باشن&nbs ...

این چیزی ک میگی درسته.اما همچنان بهت میگم کیفیت مهمه.عجله نکن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اخه الان که فعلا دانشجو هستم بعدم با این اوضاع کرونا که دانشگاها هم تعطیل شد  بعد الان کلا من ...

اره واقعا کرونا باعث شده از اجتماع دوری کنیم منم خواستگارام از محیط کارم بودن و معرف نداشتم در ضمن شما سنت کمه نگران نباش فرصت داری و البته اگه خیلی نگرانی بنظرم این سایت همسریابی تبیان هم گزینه خوبیه ثبت نام کن 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
الان یه عده کودن میان میگن مگه چند سالته؟ 😒😐 حتما باید ۴۰ سالش بشه؟ 

خب اخه واقعا از همین سن دیگه برای دختر خواستگار پیدا میشه 

اگه کسی اصلا نداشته باشه خب یه مقدار احساس بدی پیدا میکنه 

باز حالا اقایون در مورد خواستگاری و اینا دستشون بازه  ینی مثلا یک اقا وقتی از یک خانمی خوشش بی ...

شانس تو ازدواج به نظرم خیلی دخیله !برادر من تک پسر کارمند رسمیه ی جای خوب  قد و هیکل و قیافه خوب و خونه هم داره ولی به ولله هر جا رفتیم گفتن نه !اخرین جایی که رفتیم به قران خییییییلی خیلی پایین بود ولی بازم گفتن نه

شانس تو ازدواج به نظرم خیلی دخیله !برادر من تک پسر کارمند رسمیه ی جای خوب  قد و هیکل و قیافه خو ...

برادرتون که شرایطشون خیلی خوبه 

نکنه بختش رو بستن 

اخه من شنیدم یوقتایی هم بخت ادم رو ممکنه بسته باشن 

برادرتون که شرایطشون خیلی خوبه  نکنه بختش رو بستن  اخه من شنیدم یوقتایی هم بخت ادم رو مم ...

رفتیم بخدا پول نمونده که خرج نکرده باشیم میگن بستس میگن تو فامیلتون یکی چشم داره میدونیم کیه ولی چه کنم که برادرم باهاش بده !!