2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست
رفتیم بخدا پول نمونده که خرج نکرده باشیم میگن بستس میگن تو فامیلتون یکی چشم داره میدونیم کیه ولی چه ...

اهان ینی یه دختر خانمی از بستگانتون به برادر شما چشم داره بعد بختش رو بسته؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اهان ینی یه دختر خانمی از بستگانتون به برادر شما چشم داره بعد بختش رو بسته؟؟

دختر خالمه ،سراین مساله ازدواج خالم با ما قهر کرده ما چند بار خواستیم اشتی کنیم و چند بار واسطه فرستادیم ولی قبول نکردن 

رفتیم بخدا پول نمونده که خرج نکرده باشیم میگن بستس میگن تو فامیلتون یکی چشم داره میدونیم کیه ولی چه ...

خدا ازشون نمیگذره بخت برادر شما رو بستن

اصلا بعضیا حسودن 

نمیتونن خوشبختی و شادی دیگران رو ببینن

این که من میگم خیلی بده مادرم خیییییلی غصه میخوره انگار برادرم طلسم شده

مادرتون حق دارن که ناراحت بشن بالاخره زندگی و اینده پسرشونه 

انشاالله بخت برادرتون باز بشه و یک همسر خوب و ایده ال نصیبشون بشه 

خدا ازشون نمیگذره بخت برادر شما رو بستن اصلا بعضیا حسودن  نمیتونن خوشبختی و شادی دیگران رو بب ...

نمیدونی که چند ساله چی میکشیم یعنی هرجا میریم میگن نه یا بعد چند جلسه جور نمیشه دلم خیلی واسش میسوزه !به خدا الکی چون برادرمه تعریف نمیکنم حتی طلا و سرویس هم خریده ولی چه فایده 

مادرتون حق دارن که ناراحت بشن بالاخره زندگی و اینده پسرشونه  انشاالله بخت برادرتون باز بشه و ی ...

انشالله همچنین شما عزیزم ،خواستگار ی دونه باشه ولی خوب باشه انشالله ی ازدواج خوب بکنین 

به برادرت سایت امضامو معرفی کن . بسته نیست . خودش تو ذهنش ترمز ازدواج داره 

متاهلم 😠