قد متوسط چشم های قهوه ای و شاید عسلی لب های خوشگل و بدن رو فرم بینی متوسط و شاید هم کوچیک لب ...
چشمام اشتباه گفتی فقد
به عشقم میرسم اینده خوبی دارم؟
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
دیگه چشم هات رو در نظر نگیر😉😁 آره. آینده ی خوبی داری فقط تلاشت رو بیشتر کن
حست چقد درسته؟
خانوادم مخالفتی نمیکنن؟
چندوقت طول میکشه بهم برسیم؟
به خاطر اینه که خیلی بی مسئولیته یا اینکه بلد نیست با یه دختر چطور صحبت و رفتار کنه
نه عزیزم اینجوری نیست ماشاءالله از نظر مسولیت پذیری و آقا بودن توی فامیل معروفه . چند ساله یه دختری رو میخواد ، دخترم راضیه ولی هر دفعه یه مشکلی گره ای چیزی هست که جور نمیشه
دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘