2777
2789
قد متوسط  چشم های قهوه ای و شاید عسلی لب های خوشگل و بدن رو فرم بینی متوسط و شاید هم کوچیک لب ...

چشمام اشتباه گفتی فقد

به عشقم میرسم اینده خوبی دارم؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
الان خسته ام شرمنده

دشمنت عزیزم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چشم هات رو در نظر نگیر😉😁 آره. آینده ی خوبی داری فقط تلاشت رو بیشتر کن 

حست چقد درسته؟

خانوادم مخالفتی نمیکنن؟

چندوقت طول میکشه بهم برسیم؟

حست چقد درسته؟ خانوادم مخالفتی نمیکنن؟ چندوقت طول میکشه بهم برسیم؟

خودم که نمیتونم بگم چقد حسم درسته. ولی در چند تا تاپیک پست گزاشتم همشون درست بودن

چرا اولش مخالفت میکنن ولی با پافشاری شما راضی میشن 

حدود 2 سال

⚡🌠.Just wanna dance with stars
به خاطر اینه که خیلی بی مسئولیته یا اینکه بلد نیست با یه دختر چطور صحبت و رفتار کنه

نه عزیزم اینجوری نیست ماشاءالله از نظر مسولیت پذیری و آقا بودن توی فامیل معروفه .  چند ساله یه دختری رو میخواد ، دخترم راضیه ولی هر دفعه یه مشکلی گره ای چیزی هست که جور نمیشه 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
عزیزم انشالله مشکلاتت حل بشه زودتر میدونم گلم😁

تو رو خدا جوابم رو بده 

عسل جون  واکنش فرد مورد نظرم ب ماجراهای اینچند روز چیه ؟؟؟؟

الان حال و روزش

چجوریه ؟؟

دیگه برمیگرده ؟؟دوستم اره هنوز یا متنفر شده ازم ؟؟

😂دیگه بی حس شدم والا

میشه حست و درمورد منو آیندم بگی لطفا؟

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘