2777
2789
نه عزیزم اینجوری نیست ماشاءالله از نظر مسولیت پذیری و آقا بودن توی فامیل معروفه .  چند ساله یه ...

پس باید تلاشش رو بیشتر کنه چون حس می کنم خانواده ی دختره ی پسری میخوان که خیلی پافشاری کنه و اونا ببینن که داره تلاش می کنه

⚡🌠.Just wanna dance with stars
خودم که نمیتونم بگم چقد حسم درسته. ولی در چند تا تاپیک پست گزاشتم همشون درست بودن چرا اولش مخالف ...

وای مرسییی😍

ان شالله هرچی از خدا بخوای بهت بده💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید تلاشش رو بیشتر کنه چون حس می کنم خانواده ی دختره ی پسری میخوان که خیلی پافشاری کنه و اونا بب ...

چند ساله داره تلاش  می‌کنه بیچاره .  فامیله حتی جواب رد هم نمیدن همشون بیش از حد برادرمو دوس دارن . بعضی ها میگن دعاش کردن نمی‌دونیم مشکل چیه 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
راجع به زمان ازدواج من چی حس میکنی؟

راجب قیافه منم بگو

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
قد متوسط رو به بالا جذبه ی مردونه مغرور چشم ابرو قهوه ای ته ریش بلند ولی مرتب لب های یکم بزرگ و بینی ...

مرسی گلم

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
پرنسس جون  میشه بگی ما کی بچه دار میشیم؟دختر یا پسره؟ کی خونه میخریم؟کی ماشین میخریم؟

شما تا 2 سال دیگه بچه دار میشین دختره. 

تا 1 سال دیگه خونه میخرید انشالله 

تا 2 سال و نیم دیگه ماشین میخرید 

⚡🌠.Just wanna dance with stars