2777
2789
عنوان

چرااا؟!

399 بازدید | 49 پست

هیشکی‌ منو دوس نداره😔

هیشکی از من خوشش نمیاد 😔 تا حالا کسی واقعا دوسم نداشته😔

هعییی...

ینی من اینقدر  زشتم ک کسی دوسم نداره؟!😔☹

دیگه هیج انگیزه ای واسه زندگی  ندارم😔😔

دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈

یه سوال داشتم ازتون..

همسرم واتسابمو بدون اینکه متوجه بشم هک کرده ..باهرکی حرف بزنم میاد میگه بافلانی صحب کردی...نه واتسابم حذف شده نه پیغامی بهمن اومده....چجوری همچین چیزی ممکنه...ک هک کنه ومن متوجه نشم....نرم افزار خاصی میخواد؟؟....اون خیلی راحت منو هک میکنه ولی گوشی خودش ازدومتریشم نمیونم ردبشم...سری پیشهم بش شک کرده بودم ک پای یه نفری وسط هست...
ولی چون نمیتونم ب گوشیش نردیک بشم نمیتونم ازین قضیه مطمهن بشم...ویاثابت کنم..

ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنین🥀

هن؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخیرشم

مطمئنم خیلی هم تو دل برویی

فقط خودت قهری و خودتو دوست نداری

دلیلش همینه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

همین که خدا دوست داشته باشی و وجود تو توی دنیا براش با ارزش بوده کافیه 😊

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈 یه سوال داشتم ازتون.. همسرم واتسابمو بدون این ...

ای خودش باکسیه نمیخاد بزاره تو یوقتی باکسی رفیق بشی دادا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈 یه سوال داشتم ازتون.. همسرم واتسابمو بدون این ...

اره رمزو میگیره

کد نیست

یه نرم افزاری هست همچین میکنه

عزیزمی تو که امضامو میخونی واسه رسیدن به حاجت دلم یه صلوات بفرست  وبگو امین😍 اللهم صل علی محمدوال محمد😍

خدا فقط دوستت داشته باشه کافیه بندهاش به درد نمیخورن

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
نخیرشم مطمئنم خیلی هم تو دل برویی فقط خودت قهری و خودتو دوست نداری دلیلش همینه 

نه تو دل برو نیستم اگه بودم اطرافیانم اینطوری با من رفتار نمیکردن 

انقدر  دلم شکسته که الان با چشمای پر از اشک تایپ میکنم😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز