2777
2789
عنوان

چرااا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست

چند سالته اسی جون

مال بلوغه احتمالا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈 یه سوال داشتم ازتون.. همسرم واتسابمو بدون این ...

عزیزم واتساپ هک نمیشه. اگه رو هر سیستم یا گوشی دیگه نصب بشه واتساپ از روی گوشی شما پاک میشه. مگه اینکه روی کامپیوترش نصب کرده باشه که می تونی بری تو گوشیت حذفش کنی

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
نه واقعا اینطوره بخاطر بلوغ نیس واقعا کسی منو نمیخاد😔😔

اشتباه میکنی عزیزم همه دوستت دارن از جمله من مجازی😍😘😘😘😘😘

پس من کی دوسم داره😐😐😐😁😁

عزیزمی تو که امضامو میخونی واسه رسیدن به حاجت دلم یه صلوات بفرست  وبگو امین😍 اللهم صل علی محمدوال محمد😍
دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈 یه سوال داشتم ازتون.. همسرم واتسابمو بدون این ...

با شمارت وارد واتساپ شده پیامش ک اومده رو گوشیت وارد کرده بعدم پاک کرده اگ گوشیت ی موقع دستش داده باشی راحت میتونه اینکارو کنه 

نه تو دل برو نیستم اگه بودم اطرافیانم اینطوری با من رفتار نمیکردن  انقدر  دلم شکسته که ال ...

قسم میخورم تو دل برویی

رفتار بقیه فقط و فقط ب همین دلیله ک گفتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
2790
2778
2791
2779
2792