2777
2789
عنوان

چرااا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست

به این چیزا فکر نکن مهمترین شخص توی زندگیت خودتی

خودتی که شخصیت زیبا میسازی پس مهم نیست علاقه دیگران نسبت بهت چقدره وقتی خودتو دوس داشته باشی دیگه مهم نیست برات که دیگران چقدر بهت علاقه دارن و اینکه همونطور که خودت قرار نیست علاقتو نسبت به کسی جار بزنی اونی هم که تو رو دوست داره نمیاد جار بزنه مطمئن باش خدا خیلی دوست داره و همین هم کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ نرم افزاری

الان یادم نیست

از طریق وات یه همچین چیزی

یه بار داداشم سربه سرم گذاشت اینجوری کرد هکم کرد

عزیزمی تو که امضامو میخونی واسه رسیدن به حاجت دلم یه صلوات بفرست  وبگو امین😍 اللهم صل علی محمدوال محمد😍
دوستان ببخشید ک این پیغامو توتاپیکاتون میزارم..🙈 یه سوال داشتم ازتون.. همسرم واتسابمو بدون این ...

اینو ببین اسی 

شانسم نداری بنظرم   

گریه کن گریه قشنگه، گریه سهم دل تنگه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
۱۶ سالمه  نه واسه بلوغ نیس واقعا دلم خیلی شکسته از ادما😔😔😔😔😭😭

الهی دخمل 16 ساله ی ما  

خودتو دست کم نگیر عزیزم، هرکی دوستت نداره حتما لیاقت با تو بودن رو نداره 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
الهی دخمل 16 ساله ی ما     خودتو دست کم نگیر عزیزم، هرکی دوستت نداره حتما لیاقت با تو ...

خیلی سعی کردم‌ همین کارو‌ بکنم ولی هر وقت ک اعتماد ب نفسم زیاد شد‌ یکی پیدا شد که ازم‌ ایراد بگیره و همین باعث شد دیگه هیج وقت اعتماد ب نفسمو‌ بالا نبرم تا اینجور ضربه نخورم 😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792