2789
عنوان

خواستگار

895 بازدید | 32 پست

به اراکیها که مهریه فقط 114 سکه راقبول دارن دختر بدم یانه به هیچ وجه مهریه پیشنهدی عروس که دوبرابره دوهفته ایه که قبول ندارن. اخلاقشون چطوره لطفا راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عروس اراکی هام یکم خسیسن من شانس آوردم شوهرم عین مادرش نی وگرنه خیلی خسیس... خیلی سرد و خونسردن... آداب معاشرت ندارن... خیلی پنهون کارن من از همه بیشتر از سرد بودن و از  خودراضی بودنشون بدم میاد... توقع دارن براشون خرج کنی اما برات خرج نکنن ...اگر خودشون چیزی بخرن با ارزش اما تو بخری آشغال و بی ارزش... اما من از همسرم راضی ام ولی خانواده ش نه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

من عروس اراکی هام یکم خسیسن من شانس آوردم شوهرم عین مادرش نی وگرنه خیلی خسیس... خیلی سرد و خونسردن... آداب معاشرت ندارن... خیلی پنهون کارن من از همه بیشتر از سرد بودن و از  خودراضی بودنشون بدم میاد... توقع دارن براشون خرج کنی اما برات خرج نکنن ...اگر خودشون چیزی بخرن با ارزش اما تو بخری آشغال و بی ارزش... اما من از همسرم راضی ام ولی خانواده ش نه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بنظرم اخلاق وفرهنگ به شهر بستگی نداره به خانواده وتربیت اون فرد ربط دارم من خودم عروس اراکیها  شدم  مادرهمسرمم یزدیه وهم اخلاق خوب زیاد دارن وهم چندتا اخلاق بد پس نمیشه با توجه شهر ومهریه در  مورد ازدواج تصمیم گرفت

برای دوستم خاستگار اومد گفتن مهریه ۱۲۴تا اونا گفتن عندالاستطاعه دوستم خیلی ناراحت بودبعد دوهفته ک قبول نمیکردن جلسه سوم اومد مادره گفت دخترم تو عندالاستطاعه رو قبول نمیکنی؟گفت نه گفتن اشکال نداره انشاالله خوشبخت بشید همونی ک شما میخاید..دوتاجوون همو پسندیدن سنگ نمیندازیم... الانم همه جوره پسره و خانوادش با محبتن...خیلی بده اگ بخان لجبازی کنن باید هردوطرف همدیگه رو درک کنن 

بنظرم اخلاق وفرهنگ به شهر بستگی نداره به خانواده وتربیت اون فرد ربط دارم من خودم عروس اراکیها   ...

خواهرم عروس اصفهانیاست برخلاف اینکه میگن که دست ودلباز نیستن برعکس به شدت آدمهای خوب ودست ودلباز ی هستن وبنظرم اصفهانیها عالی هستن چون مورد خوبی را ازشون دیدم پس نمیشه کلی نظر داد

مارو بهم معرفی کردن سر منم گفتن خواهرش 114 سکه هست برای دختر شما هم 114 تا سکه .

ما اصفهانی هستیم مهریه دختر بالا میگیریم گفتیم 300 تا

گفتن 300 تا سکه عندالسطائه .

میدونی که عندالسطتائه یعنی طرف تمام قرض هاشو بده اگه چیزی تهش موند و زن باید ثابت بکنه که مرد به اون پول احتیاجی نداره اون وقت مهریه میدن .اگه مرد فوت بکنه ارث بچه هارو میدن ولی به زن چون عندالسطتائه هست دیگه چیزی نمیدن .

در اصل عندالسطتائه یعنی دختر هیچی مهریه نداره .

داداشم بهش برخورد گفت دارین زرنگ بازی در میارین دختر نمیدن .شوهرم چون خوشش اومده بود انقدر رفت اومد اصرار کرد تا خانواد خودش و من سر 220 سکه عندالمطالبه توافق کردیم شیر بهایی که تعیین کردن .اخر سر هزار تومن کمک نکردن به پسرشون