2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 45 پست
منم بچه اولمه وقتی رفتم بلوک زایمان از همسرم و مادرم خداحافظی کردم کلی گریه کردم استرسم از یه طرف ...

مثلا چن تا بخیه میخوره🥺 چند روز طول میشه بیفته؟؟؟

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
ببین من اول از طبیعی می ترسیدم الان سزارین دیدم و دردش رو اینارو میگم طبیعی ولی احساس میکنم هین درد ...

درد زایمان پسر راحتتر از دختره شاید بعضیا باور نداشته باشن اینو ولی تجربه خیلیاس تو پسر بیشتر دردا کمرو تحت تاثیر قرار میده وای دختر شگم وزیردل .

من تو دوتا زایمانام کل زایمانم ۱۶ یا ۱۷ ساعت گشیده همشم درد نداری که اوایل که رحمت دو سه سانتی باز شده دردات مث پریوده وختی ۴ سانت بازشد دردا بیشتر ودرحد پنج شیش دقیقه یه بار میان سراغت و ۱ دقیقه اینا طول میکشن وختی ۶ سانت باز شد دردا شدیدتر وطولانی تر با فاصله زمانی کوتاهتر میان اینجا آدم گریه میکنه 😂خدا رو صدا میزنه تک تک مقدساتش و صدا میزنه😂گاهی هم به وضعیت خودش میخنده😆😆

بعد ازاینجا به بعد سریعتر ادامه پیدامیکنه روند زایمان تاااااااااا ۱۰ سانت بازشه که دردهای وحشتناک وپشت سر هم میاد آدمو بیحال میکنه و حال جیغم نداری و وقتی هم که سر بچه میاد لگنت جیغات شرو میشه ونینی کوچولوت دنیا میاد یکم اگه سرش بزرگ باشه یا دهانه واژن تنگ اسپری بیحسی میزنن یکم میزنن تا راحتتر بچه دنیا بیاد 

وختیم کوچولو دنیا اومد بعد چن دقیقه میگن بزور سرفه کن گه جفت بیاد بیفته 

اینم بگم طبیعی خوبه تا سزارین بعد دنیا اومدن بچه تو طبیعی انگار هیچ دردی نداشتی اصلا ولی تو سزارین تازه مصیبتات شرو میشه ببخشید زیاد شد گام واینکه اینا تجربه های من بودن وصد درصد تو افراد دیگه متفاوت ترن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یک هفته بعد موعدم درد نگرفتم اخر با امپول فشار دردام شروع شد

مشکلی برای بچه بوجود نیومد؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
درد زایمان پسر راحتتر از دختره شاید بعضیا باور نداشته باشن اینو ولی تجربه خیلیاس تو پسر بیشتر دردا ک ...

مرسی عزیزم که دقیق گفتی این دردا مثلا دوساعت طول می کشه تا بچه بیاد؟ یا زودتر مامانم همش میگه مثل درد پریوده میتونی تحمل کنی 

منم دقیقا بخاطر اینکه بعد دنیا اومدن بچه درد نمی کشم میخوام برم  طبیعی و اینکه زودتر بتونم کارام کنم خودم

اسی موقع زایمانت برای همه دعاکن

برا منم دعاکن😘

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
اون ترس ها به کنار الان نگران بچمم یکی از اقوام هم هی دکترا پشت گوش انداختن و قبول نکردن زودتر سزار ...

دقیقا خاله منم دردی نمیگرفت بیمارستان هی میگفتن برو خونه چیزیش نیست بچش مدفوعش رو خورده بود یک هفته زیر دستگاه بود 

منم دردم نمیگرفت مثل تو ترسیده بودم الکی رفتم بیمارستان گفتم بچم تکوناش کم شده خیلی دیگه ترسیدن امپول فشار زدن دردام شروع شد 

اون ترس ها به کنار الان نگران بچمم یکی از اقوام هم هی دکترا پشت گوش انداختن و قبول نکردن زودتر سزار ...

اره خیلی پیش میاد اینجوری

انشالله شما اینجوری نمیشه به خودت استرس نده

سعی کن طبیعی زایمان کنی 

سزازین مکافاته

مرسی عزیزم که دقیق گفتی این دردا مثلا دوساعت طول می کشه تا بچه بیاد؟ یا زودتر مامانم همش میگه مثل در ...

اره عزیزم فاصله ی اون دردایه وحشتناکی ک گفتم تا دنیا اومدن بچه کمه شایدم کمتر از دوساعت منکه فک کن ازساعت هشت صبح بستری شدم تا ساعت ۱۰ اینا چیز زیادی حس نمیکردم میگفتم ومیخندیدم با ماما ها  ۰۰/۳۰ بامدادم بچم دنیا اومد.

ببین گلم بدن خانم جماعت کشش زایمان طبیعی رو از اول خلقت انسان تا زمانی ک دنیا برقراره و زادو ولد هس داره مث خوردن وخوابیدن که واسه انسان طراحی شده اینم واسه خانما طراحی شده از جانب خداوند 

گلم بچه اولته ؟؟نینیت پسره یا دخمل؟منکه عاشق دختررررم😍😍

اره عزیزم فاصله ی اون دردایه وحشتناکی ک گفتم تا دنیا اومدن بچه کمه شایدم کمتر از دوساعت منکه فک کن ا ...

خیلی لطف کردی عزیزم انشالله بسلامتی میگذره 

اره اولیه نمیدونم فعلا جنسیت رو شنبه میرم انومالی 

اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔

چرا آخه به حرف دکترت گوش دادی

به منم همینو گفتن رفتم پیش یه ماما اون رحممو تحریک کرد افتادم به خونریزی بعد رفتم بیمارستان گفتم درد وخونریزی دارم آمپول فشار زدن و زایمان کردم آخه چرا به حرفشون گوش کردی اینا سواد ندارن کیلویی دکتر شدن 

هفته 42 بودم خبری نبود تازه اونوقتم رفتم ادرارشو خورده بود بچمو اندوسکوپی کردن کثافتای بی سواد