رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 عنوان درد زایمان 554 بازدید | 45 پست بچه ها درد زایمان چجوریه?! چرا واسه من خبری نیست؟! انگااااااار نه انگار دیگه واقعن دارم نگران میشم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی 1399/08/13 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 دکتر رفتی؟ اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 تو این روزا حتما تحت نظر باش برو بیمارستان ک ضربان قلب جنینتو کنترل کنن خیلی مراقب باشانشالله ک بسلامتی زایمان کنی و نی نی رو سالم بغل بگیری میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
mhzmamz عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 فقط آرامش داشته باش یکمتحرکت و بیشتر کن جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
یاسمینا۷۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9783 هیچی کم کم دل دردت شروع میشه و هی رفته رفته بعد دو سه ساعت بیشتر میشه !!!!اولین دل دردی که داشتی برو حموم و خودت روکم کم آماده کن,!!
نرمین22 عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1350 درد زایمان زمانی وحشتناک میشه که دهانه رحمت ۶سانتی بازشه دیگه تا بچه بیاد واویلاس 😣😣ولی نترس خدابزرگه😀😀
کوکوما عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6756 درد ها به کمرو شکم میزنه و احساس سفتی میکنیالبته با فاصله منظم باید باشهمن درهام خونه شروع شد هر ۱۰ دیقه یک بار میگرفت
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 دکتر رفتی؟ اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیرهولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 درد زایمان زمانی وحشتناک میشه که دهانه رحمت ۶سانتی بازشه دیگه تا بچه بیاد واویلاس 😣😣 ولی نترس خدا ... تجربه داری؟ مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔 اصلا پشت گوش نندازیا عزیزم.حرکات بچه رو حسابی زیر نظر داشته باش اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
mhzmamz عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔 یکم بیشتر فعالیت کندکتر میگفت نزدیکی هم برای زایمان خوبه جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
رهگذر۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 درد ها به کمرو شکم میزنه و احساس سفتی میکنی البته با فاصله منظم باید باشه من درهام خونه شروع شد هر ... دعا کن زودتر دردم شروع بشه به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔 عزیزم سعی کن راه زیاد بری نینی ناز داره نمیخواد بیاد😍 مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
کوکوما عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6756 برو حتما نوار قلب جنین بگیربیخیال نباشتکون های جنین رو کنترل کن خودتحرکتش کم شد سریع برو بیمارستان