2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا پشت گوش نندازیا عزیزم.حرکات بچه رو حسابی زیر نظر داشته باش

دعا کن زودتر دردم شروع بشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
انشالله زود زایمان کنی گلم نترس  بچه اولته؟

بله بچه اوله 🙈

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
دوتا

ببین من اول از طبیعی می ترسیدم الان سزارین دیدم و دردش رو اینارو میگم طبیعی ولی احساس میکنم هین درد نفسم میگیره و میمیرم🥴 امکانش هست نفس بند بیاد؟

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
عزیزم سعی کن راه زیاد بری نینی ناز داره نمیخواد بیاد😍

اخه پسر اینقدر با ناز

دعا کن زودتر دردام شروع بشه

طبیعی؟    

اوهوم طبیعی

ببین من اول از طبیعی می ترسیدم الان سزارین دیدم و دردش رو اینارو میگم طبیعی ولی احساس میکنم هین درد ...

ببین گلم درد وحشتناکیه تو طبیعی ولی نه که نفست بگیره وخدای نکرده بمیری ولی دور ازجون تا جاداره جیغ و گریه هس فقط آدم آخراش بیحال میشه  الان برات توضیح میدم توپست بعدی بطور کلی

بله بچه اوله 🙈

منم بچه اولمه

وقتی رفتم بلوک زایمان از همسرم و مادرم خداحافظی کردم کلی گریه کردم

استرسم از یه طرف

یه خانومی داشت جیغ میزد حسابی روحیه م تخریب شد

ولی خدا کمک میکنه

درد ها قابل تحمله اصلا نگران نباش

قیچی کردن و بخیه زدنم اصلا درد نداره

با حرف دیگران اصلا نترس

منم بچه اولمه وقتی رفتم بلوک زایمان از همسرم و مادرم خداحافظی کردم کلی گریه کردم استرسم از یه طرف ...

اون ترس ها به کنار الان نگران بچمم

یکی از اقوام هم هی دکترا پشت گوش انداختن و قبول نکردن زودتر سزارین کنن بچه مدفوع خودشو خورده بود و گذاشته بودنش دستگاه

با نذر و نیاز خوب شد