2777
2789
عنوان

درد زایمان

554 بازدید | 45 پست

بچه ها درد زایمان چجوریه?! 

چرا واسه من خبری نیست؟! 

انگااااااار نه انگار 

دیگه واقعن دارم نگران میشم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

تو این روزا حتما تحت نظر باش برو بیمارستان ک ضربان قلب جنینتو کنترل کنن خیلی مراقب باش

انشالله ک بسلامتی زایمان کنی و نی نی رو سالم بغل بگیری

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط آرامش داشته باش یکم‌تحرکت و بیشتر کن

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
دکتر رفتی؟

اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره

ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔

اصلا پشت گوش نندازیا عزیزم.حرکات بچه رو حسابی زیر نظر داشته باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اره گفت مشکلی نیست برو خونه تا دردت بگیره ولی اخه سه روز از تاریخی ک گفته بودن گذشته 😔

یکم بیشتر فعالیت کن

دکتر میگفت نزدیکی هم برای زایمان خوبه

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
درد ها به کمرو شکم میزنه و احساس سفتی میکنی البته با فاصله منظم باید باشه من درهام خونه شروع شد هر ...

دعا کن زودتر دردم شروع بشه

عزیزم سعی کن راه زیاد بری نینی ناز داره نمیخواد بیاد😍

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎