2777
2789
عنوان

تواین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست

یکی از دلایلش اینه که قبلنا هر کسی دسترسی به اینترنت نداشت، افراد آگاه و با مطالعه اینترنت داشتن. ولی الان از بچه دبستانی دسترسی به اینترنت دارن تا ... 

همه جور آدمی توی سایت هست. کسی که به هر دلیلی میخواد از سایت استفاده کنه باید با این مساله رنگارنگیه کاربرها هم کنار بیاد و منتظر هر واکنشی باشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دلایلش اینه که قبلنا هر کسی دسترسی به اینترنت نداشت، افراد آگاه و با مطالعه اینترنت داشتن. ول ...

قبول دارم حرفتو ولی این تایپیک رو زدم که یه کم به خودمون بیایم تو هر زمینه ایی اطلاعات داریم اگرچه ناچیز چه اشکالی داره به اشتراک بذاریم 

دوستان گفتن منم اینو اضافه کنم

بارها توی تاپیکهایی که راهنمایی خواستن برای خصوصا بچه داری نظر دادم

ولی نه جوابی، نه حتی لایکی که بدونم اصلا استارتر خونده یا نه

گاهیم که به توپ بسته شدم!

مثلا یه تاپیک برای تنظیم خواب راهکار خواسته بود، گفتم من یه مدت پسرمو صبح خیلی زود بیدار کردم تا شب نذاشتم بخوابه تا خوابش درست شد

استارتر جواب داد صدات از جای گرم درمیاد من چطوری صبح بیدارش کنم بشینم ور دلش تا شب که بخوابه  شماها لابد کسیو دارید من تنهام و و و

یا در مورد بدغذایی بچه راهنمایی کردم راحت گفتن برو بابا من وقت این کارا رو ندارم!

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
دوستان گفتن منم اینو اضافه کنم بارها توی تاپیکهایی که راهنمایی خواستن برای خصوصا بچه داری نظر دادم ...

درسته، برای من هم گاهی پیش اومده، استارتر یه اطلاعات محدودی میزاره بعد راهنمایی میخواد. ما هم براساس اون اطلاعات راهنمایی میکنیم. بعد میگه نه، شما جای من نیستید و نمیدونید من توی چه وضعی هستم، چند تا چیز دیگه میگه... یا میریم راهنمایی میکنیم میبینیم استارتر خودش داره توی تاپیکای دیگه میچرخه، یا اصلا واکنشی به پستمون نشون نمیده و ... در کل هم کسی که تاپیک میزنه باید به کاربرهای دیگه احترام بزاره، هم کاربرها باید واقع‌بینانه و عاقلانه و مهربانانه کمک کنن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
دوستان گفتن منم اینو اضافه کنم بارها توی تاپیکهایی که راهنمایی خواستن برای خصوصا بچه داری نظر دادم ...

اره منم با این جوابها روبرو شدم .....ادما یه جوری شدن انگار تکلیفشون با خودشون مشخص نیست خب سوال پرسیدی اینم جوابش دیگه ...ولی در کل مهربونیتونو دریغ نکنید شتید بعدها یه نفر مثه من دنبال جواب سوالش بود کامنت شما رو ببینه و مشکلش حل بشه