2777
2789
عنوان

تواین سایت

194 بازدید | 22 پست

هرتایپیکی طرفدار داره جز تایپیک بارداری و ناباروری ؟؟

من از سال نود اینجا رو میشناسم و همیشه پیگیر بودم خدایی هر کی مشکلش رو میگفت اینجا هرکی میدونست دریغ نمیکرد جوابشو میدادن 

ولی الان چی خب وقتی تو موضوعی اطلاعات دارین چرا دریغ میکنین .

من خودم هر عنوانی که بزنن اگه بلد بوده باشم خداشاهده راهنمایی کردم بعضی وقتا یه صفحه واسه طرف تایپ کردم .ولی الان چی ...ثواب داره راهنمایی کردن  دریغ نکنید خانما اگه کسی میاد سوال میپرسه لابد به جز اینجا جای دیگه سراغ نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اطلاعات نداریم در اون مورد الان اکثر سایت یا مجردن یا بچه ندارن و تازه ازدواج کردن  اون مو ...

بحث این نیست کلا الان همه دوس دارن تو تایپیک های خاله زنکی شرکت کنن ..

کاش یه نظر سنجی میزاشتن که بدونیم تعداد متاهلین بیشتره یا مجردین 

کلا حس انسان دوستی از بین رفته چه مجازی چع واقعی من اگه تو فامیل میتونستم بپرسم صدسال نمیپرسیدم ..

ولی دلم نمیخواد بقیه از مشکلاتم بدونن واسه همین میام تو مجازی مطرح میکنم اینجام که اگرم بدنن حوصله نوشتن ندارن

خب شاید نمیدونن من خودم مثلا نمیدونم راجع به بچه داری و حاملگی 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
بحث این نیست کلا الان همه دوس دارن تو تایپیک های خاله زنکی شرکت کنن .. کاش یه نظر سنجی میزاشتن که ب ...

فکر کنم بد موقع تاپیک زدی عزیزم

شبا تاپیک بزن شلوغه زود جواب میدن

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
قبول دارم حرفتو  چون الان اکثرا مجردن و نمیدونن از این مسائل  و اینکه خیلی سطحی و مسخره ...

اره واقعا ...اینجا میتونه خیلی مفیدتر باشه به خدا تایپیک های چن سال پیش رو میخونم دلم میگیره چقد قبلنا به هم کمک میکردن الان طرف تایپیک میزنه راهنمایی میخواد به جز طلاق پیشنهاد دیگه ای واسش ندارن انقد عادی کردن این طلاق رو که حتی به شوخی مینویسن فقط طلاق😐😐

بحث این نیست کلا الان همه دوس دارن تو تایپیک های خاله زنکی شرکت کنن .. کاش یه نظر سنجی میزاشتن که ب ...

تاپیکای نظرسنجی زیاد زدن تعداد مجردین و متاهلای تازه مزدوج شده و بدون بچه بیشتر بود

متاهل هایی که بچه دارن یا کمترن یا کمتر وقت میکنن بیان سایت و بیشتر وقتا انلاین نیستن که کمک کنن.

اون تاپیکای خیانت و مادرشوهری هم که جنجالیه و همه میرن پربازدیدش میکنن اکثرش الکیه و استارتش یه مجرده که حوصلش سر رفته و میخواد پربازدید شه 

{ خانم هستم }
آره دیدم یا راحت میگن چطور خودشو بکشه  یا چطور زن و شوهرها رو نسبت به هم بدبین میکنن متاسفانه. ...

اره به خدا کاش حداقل نظارتی وجود داشت رو این موضوع ها حداقل 

ولا شبا هم فقط تایپیک خواهرشوهر و مادرشوهر و خیانت و اینا طرفدار داره 

عزیزم تاپیکای خودتو ساعتا و تاپیکاشو نگاه کن

اونی که9به بعد بیشتر واست کامنت گذاشتن

حالا دیگه خودت میدونی تجربه نشون میده اون تایم پاسخگو بیشتره.

تاپیکای نظرسنجی زیاد زدن تعداد مجردین و متاهلای تازه مزدوج شده و بدون بچه بیشتر بود متاهل هایی که ب ...

واقعا ؟؟نمیدوستم نظرسنجی رو 

ولی اون قسمت اخر حرفتو قبول دارم اکثرا سر کارین 

به نظر منم الان خیلی از اعضای سایت از این اطلاعات ندارن 

اون زمان ها سایت به این شهرت الانش نرسیده بود و اعضا یک دست تر بودن 

بیشتر افراد وقتی درگیر مسائل بارداری و بچه داری بودن با سایت اشنا میشدن و میومدن عضو میشدن 

الان دیدی درصد زیادی از تاپیکها مربوط به اونایی هست که یا محصل هستن یا دنبال دوست شدن با یکی یا کسایی که یکی رو دارن بهش میگن عشقم خخخخ 

امثال من هم که بچه هامون بزرگتر شدن واقعا خیلی چیزا یادمون رفته من یادم نمیاد بچم تو چه سنی قدو وزنش چقدر بود یا تو چه سنی بهش چه غذایی رو میدادم ولی وقتی سر میزنم بدونم یادم باشه واقعا دریغ نمیکنم 

به نظر منم الان خیلی از اعضای سایت از این اطلاعات ندارن  اون زمان ها سایت به این شهرت الانش نر ...

چی بگم ..

هر روز بیشتر از صدتا تایپیک میزنن که دعا کنید این ماه باردار باشم از این قبیل تایپیک ها زیاده ..

یعنی مشکل ناباروری الان چن برابر شده کاملا مشخصه ولی خوب میان تایپیک میزنن مشکلشون رو میگن خیلی کم راهنمایی میکنن تنها خودمو نمیگم