2777
2789
طبیعی مگه امکانات میخاد؟

اره. نزن این حرفووو. 

طبیعی ک دولتی توو ی اتاق داری صدای جیغ ی عده رو میشنوی رو تخت افتادی، با طبیعی ک موزیکتو برات پخش میکنن توو اب گرم نشستی و بعدش مامات  و همسرت کمکت میکنن برقصی قطعا نتیجش متفاوته جونم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقطططططط تو ایرانه ک سزارین رو باکلاس و خوب میدونن🥴🥴🥴عزیز من بعد از زایمان طبیعی بدن گشاد نمیشه چ ...

نه اجی بحث کلاس نیست .من خودم باردارم بشدت میترسم از طبیعی از درد و....پولم ندارم مجبورم حلقم بفروشم بزم خصوصی

شما پول بده بهترین زایمان رو همینجا هم میتونی داشته باشی اون ور ابم هستن کساییکه ک به بدترین نحو زایمان میکنن همه چی سر پول میچرخه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
از سر تا تهم میدوزن ایران 🤭

اره چون زمان نمیدن و تیغ میزنن. اما من خواهر خودم دو بخیه خورد اصلا تیغ نزدند. کل روند زایمان من کنارش بودم. از طرفی دخترخالم دولتی بود مینالید

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
طبیعی مگه امکانات میخاد؟

چرا نمیخواد

کلاسای بارداری عالی

روانشناس مخصوص

کلاسای ریلکسیشن

حضور همسر

روند طبیعی زایمان

استفاده نکردن از آمپول فشار و بالطبع اون جر نخوردن

...

بازم بگم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
نه اجی بحث کلاس نیست .من خودم باردارم بشدت میترسم از طبیعی از درد و....پولم ندارم مجبورم حلقم بفروشم ...

مگه شما با بقیه فرق داری ک از درد میترسی؟مگه سزارین درد نداره؟؟شما تو بارداری باید بدن خودتو برای یه زایمان کاملا فزیولوژیک اماده میکزدی بحای ترسیدن باید ورزش میکردی 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اونم بیمارستانای ایران 😂😂😂

ایرانم خصوصیه عالی داره. هزینع کنی همینطوره. ابجیم، خواهرشوهرم، دختر عمم همه خصوصی بودن با بهترین امکانات 

خیلییییییی طبیعی افتضاحه وایییییییی بخیه هاش موقع زایمان آدم هزار بار میمیره وزنده میشه بعد زایمان هم با وجود بخیه ها نه میشه بخابی نه میشه بشینی سزارین حداقل خوبیش جای بخیه هاست که روی شکمه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹