2777
2789

عزیزم اونا بدنشون اماده ست و مراقبت های خوبی دارن تغذیه و ورزش خوبی دارن

از اون طرف هم بله زایمان طبیعی امکانات و پرسنل خوبی میخواد نه دور از جون با درصد بالا یه سری بی اخلاق بددهن که امپول فشار به دست و با کاراته بازی و جر واجر کردن میخوان سریع به لحظه ی اخر برسن

فامیل ما پونزده سال پیش تازه تو سوئد زایمان طبیعی کرد بیش از بیست و چهار ساعت فقط نرمش و ورزش و ناز دادن تا زایید از زور و فشار و فلان خبری نبوده ... اونوقت اکثر زایمان طبیعی های ایران بدون توجه به شرایط بدنی طرف پر از عوارض هستش

عجب 
بيمارستان خوب عزیزم. دورو بری هام همه خصوصی و با مامای خصوصی و همراه واتاق شخصی و جکوزی و ماساژ و... ...

من هلندم ...اینجا همه طبیعی ... بیشتر هم تو خونه زایمان میکنن ..تو تخت خودشون ... هیچ امکاناتی هم نیست 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارج‌ هم‌ با طبیعی‌ گشاد شدن رو داره عزیزم 

از کسایی که انجام‌ دادن‌ بپرسین

درسته طبیعی برای بدن بهتره ولی گشاد شدن هم‌ اینجا هم اونجا داره

ربطی نداره 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من هلندم ...اینجا همه طبیعی ... بیشتر هم تو خونه زایمان میکنن ..تو تخت خودشون ... هیچ امکاناتی هم نی ...

بدون دکتر پرستار یا ماما و بدون هیچ تخصصی؟ چ جالب!! شرایط بدنیشون متفاوته قطعا 

اما نمیشه منکر تاثیر تخصص و امکانات شد هرگز 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من هلندم ...اینجا همه طبیعی ... بیشتر هم تو خونه زایمان میکنن ..تو تخت خودشون ... هیچ امکاناتی هم نی ...

جدی ؟یعنی دکتر وماما بالاسرشون تو خونه میان ؟چجوری 🤔

خدایا داده ونداده ات راشکر
تیغ میکشن پاره اش میکنن ک بچه راحت بیرون بیاد  بعدم بخیه میزنن اما اونجا ی حالتی داره ک خوب جو ...

اگر خانم‌های ایرانی تو بارداری نخورن نخوابند و واز جاشون یکم تکون بخورن و تو تغذیه نامناسب زیاده رویی نکنن هیچکدوم از این بلا ها سرشون نمیاد گلم من خودم تو بیمارستان کاملا دولتی همراه با مامای خصوصی بدون یدونه بخیه زایمان کردم چرا؟؟چون تو زایمان نخوردم و نخوابیدم از ماه چهارم پیاده رویی رو شروع کردم زیر نظر دکتر و روزای اخر حداکثر روزی ۴ساعت پیاده رویی مقطعی داشتم به علاوه ورزش ها و ماساژ پرینه و دوش های ممتد در هفته های اخر 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
چرا نمیخواد کلاسای بارداری عالی روانشناس مخصوص کلاسای ریلکسیشن حضور همسر روند طبیعی زایمان است ...

هرچیزی به خود طرفم ربط داره من خودم طبیعی زایمان کردم اصلا اذیت نشدم چون مدام ورزش میکردم و مواظب رژیم غداییم بودم دولتی هم زایمان کردم بدون ماما همراه اصلا هم اذیت نشدم ولی خواهرجاریم فقط بخور و بخواب بود داغون شد برا زایمانش 

بدون دکتر پرستار یا ماما و بدون هیچ تخصصی؟ چ جالب!! شرایط بدنیشون متفاوته قطعا  اما نمیشه منکر ...

یه پرستار و یه ماما هم هستن .. ولی خبری از متخصص و بیمارستان و .....نیست 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
یه پرستار و یه ماما هم هستن .. ولی خبری از متخصص و بیمارستان و .....نیست 

چ عجیب.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شما پول بده بهترین زایمان رو همینجا هم میتونی داشته باشی اون ور ابم هستن کساییکه ک به بدترین نحو زای ...

کی گفته اونور اب به بدترین نحو زایمان دارن؟؟؟؟مگه شما دیدی؟؟؟

اینجا کلا برای زایمان طبیعی یه اتاق مجهزا بهت میدن حتی سرویش بهداشتی و حموم  و یه وان واسه زایمان تو اب .یه توپ واسه‌نشستن روش .اونجا میری حتی پولتم کم ‌باشه اتاق زایمان همونه. زایمان کردی حالت ک بهتر شد بعدش اتاق رو ترک میکنی و با بچت ترو میبردن اتاق دیگه .هزینه اش ۵۰۰ یورو طبیعی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
جدی ؟یعنی دکتر وماما بالاسرشون تو خونه میان ؟چجوری 🤔

دکتر نه ...

ولی ماما و یه پرستار هستن ... چی لازم نیست که .. یه تخت و چند تا وسیله ...

اینجا دکتر فقط زمانی میاد که زایمان پر خطر باشه یا مشکلی باشه .. در غیر این صورت ماما 

اگر خانم‌های ایرانی تو بارداری نخورن نخوابند و واز جاشون یکم تکون بخورن و تو تغذیه نامناسب زیاد ...

مرسی عزیزم حالا ک مجردم از همین الان نگرانم

ولی بیا مشاوره بده حالم بهم میخوره زنای فامیلو میبینم بعد مادر سدن

چ طبیعی چ سز 

ادم از زندگی ناامید میشه