2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
نمیتونم طلاق بگیرم

برا چی نمیتونی پس تا کی تحمل همچین دردی ومیکنی تاکی کتک تا کی درد تا کی غم  وغصه تا کی حسرت ی روز زندگی خوب وارامش ومیکشی

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
نمیتونم طلاق بگیرم

چرا نمیتونی ،پاشو برو پزشک قانونی مدارک بیمارستانیت هم ببر پرونده درست کن براش به غلط کردن بنداز عوضی رو الهی دست همچین مردایی خشک بشه ،دختر یکم زرنگ باش بهش رو نده محل سگ سرش نزار بی تفاوت باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنبال  جدایی  موقعیتش ندارم

وای منم میخام جداشم ولی حامی ندارم همسرمم واقعاعاشقمه وهمه جوره تحملم میکنه ولی من تحملش نمیکنم ازش بدم میادبخاطرهمون باکوچکترین حرفش فشش میدم دادمیزنم خودم میدونم عروسی کنیم کتک میخورم صددرصد ولی مهم نیس برام توم اصلن سعی نکن بچه دارشی منم تابتونم بچه دارنمیشم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
از بس کتکم زده نمیتونم تکون بخورم خیلی زد خیلی با کمربند با مست لگد له شدم زیر دست پاش

واسه چی زد

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
حقیقت رو رک نگفتم از روی عصبانیت گفتم همین امثال این استارتر و شوهرش باعث شدن الن یه عالمه بچه ی بد ...

عزیزم حق با تو هست درست میگی ولی من تاپیک ها قبلشو که خوندم دیدم بخاطر بچه دار نشدن میزنن. البته که موندن با چنین مردی اشتباهه و بچه آوردن اشتباه تر ولی از روی مستاصلی میگه دعا کنید بچه دار شم. سنش کمه و متاسفانه خوشبختیشو تو این میبینه

مه منم دختر لر و ایقههههه ضعیف مه خوم خانواده شوهرم جلوم کوتو راس بوعن کی بها دیم وشو دختر لر ب غیر ...

میرش گربه دم حجله کشته دش زهر چشم گرته 

ولا مه وه مرگ راضیم ولی نملم کسی وم دستور بهه

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
چیکار کنم وقتی اجازه ندارم تا دم در تنها برم

از یه جایی شروع کن  اگه دست پایین بگیری کم کم اجازه نفس کشیدنم بهت نمیده

مگه برده گرفتن که نتونی بری بیرون

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
[QUOTE=162488766]سلام بر دختر لر...باورم نمیشه دخترلر باشی و اینقد ضعیف من خودم یک دختر لر تبارم وبخ ...

الان های کوجه؟؟؟بیمارستانی هنی؟؟؟نکنه زه جایی دت ناکارت کرده بی شرف؟؟🤬😡

💞💍💞=💑