2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست

سلام بر دختر لر...باورم نمیشه دخترلر باشی و اینقد ضعیف من خودم یک دختر لر تبارم وبختیاری اینوگفتم ک بدونی دخترا همشهری خودم رومیشناسم و این روهم کامل آشناهستم رو این حرکتت چقد خانوادت له شدن چون برا لرها یه ننگه اما ننگ ترازاین عذاب دخترشونه ازنظرمن هرطور شده جمع کن برو خونه بابات التماس کن وبگو اشتباه کردی بگو بچگی کردی بگو تجاوز کرده بهت میتونی با کمک خانوادت شکایتش کنی بکشونی دادگاه..نمون تواون چاه عمیق پراز نجسات شوهرت اصلااااااا بوی از رابطه جنسی انسان نبرده حرکاتش حیوانیه اشتباه باشهوت نگیرش حیوانیه مطمن باش مشاوره بره جلسه اول میفهمن ک مریض روانیه..بگذریم برو سمت بابات  مطمن باش دست رد ب سینت نمیزنه شده بزنت امایکبار بهترازاین زندگی حیوانیه برو عزیزم نمون اونجا باردارهم نشوبگو نازایی تاخودشون طلاقت بدن برده نیاوردن شوهرت آدم بشو نیست...هرچی وت گوتم گوش کو رو هونه بوعت هیچی چی بوعه تکیه گاه محکمی نی مطمن با آغوشش وازه سیت رو نمو اوچه اوچه بمونی نابود بویی وا خوهرشوهرتم گرم نوا اونم لا برار زمی نونه مطمن با پس خوته رها کو نمو..سیت دعا کنم خدااا بحق حضرت محمد(ص)دستت بیره کافر وه حال دات و بوعت مخصوصا داتت😔😔چنی وا پستت دلم خین بی سیت 😔😔خداکمکت کنه ده خوتم خبر به ومو حتماااااا

💞💍💞=💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی  از اول تاپیکت خوندم همش میگی نمیشه نمیشه عزیزم الان این زندگی نیست که شما داری می‌کنی بردگ ...

مه منم دختر لر و ایقههههه ضعیف مه خوم خانواده شوهرم جلوم کوتو راس بوعن کی بها دیم وشو دختر لر ب غیر دختربودن ظاهری باید باطنی۱۰۰پیا با منم سی ای دودر جراات هم ناره...

💞💍💞=💑

قلبم تیکه تیکه شد  اخ خددددددددددا بسه دیگه  تاوان اشتباهشو داد خدا خودت کمکش کن،منم هم لرم میدونم چی میگه این بدبخت،بخدا طلاق هم بگیره بدبخته چون همه میگن لابد یه چیزیش بوده،اما کاش بره پیش خانوادش که خانوادش نذارن اینقد اذیتش کنن ،بیان وساطتت

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
قلبم تیکه تیکه شد   اخ خددددددددددا بسه دیگه    تاوان اشتباهشو داد خدا خودت کمکش کن، ...

واقعا خدا خودش کمک کنه خیلی بده  کاش بهش قرص خواب میدادمیرفت پیش خانواده اش

شاید کسی که عرب باشه این پیامو بخونه بهش بر بخوره،خیلی از لرها از عربا بدشون میاد اما من واقعا ایطور نیستم،ولی کاااملا معتقدم عربها وقتی زن لر میگیرن ذلیییییییلش میکنن،عین برده،نمیدونم چرا با پسر عرب دوست شده،عربا خیلی کم پیش میاد زن لر رو دوس داشته باشن،هست اما کممممم

احتمالا عرب باشه ولی خیلی ضالمه خیلی انشالله بمیره 

اره خودش گفت عربه،بحق امام حسین بلایی به سرش بیاد مه تا اخر عمر چیزی جز پشیمونی تو وجودش نباشه

فقط عزیزم ،خواهرانه بگم تا وقتی مشکلت حل نشده اقدام به بارداری نکن ،،،البته که بگم بچه اول و اخر دست ...

😢هیچوقت حلالش نمیکنم خیلی بد کرد بهم ایشالا ک شوهرت توام خوب بشه دیگه کتکت نزنه

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
اسی  از اول تاپیکت خوندم همش میگی نمیشه نمیشه عزیزم الان این زندگی نیست که شما داری می‌کنی بردگ ...

چیکار کنم وقتی اجازه ندارم تا دم در تنها برم

[QUOTE=162488766]سلام بر دختر لر...باورم نمیشه دخترلر باشی و اینقد ضعیف من خودم یک دختر لر تبارم وبختیاری اینوگفتم ک ...[/QUOTE‌]

سلام وخدا خسته بی مه د این زندگی هام د بیمارستان نونم چمه نگون ولی هی دکتر یا بالا سرم هی چک کنن مرخص بیم روم هونه بوعم