2777
2789

سلام دوستان می‌خوام ریمل و پنکک بخرم به نظرتون برای پوستای چرب با قیمت مناسب چه مارکی خوبه؟؟ریمل چه مارکی خوبه که خوب بلند کنه و بازم قیمت مناسب؟؟؟؟؟

پنکک فلورمار دور بر ۷۰ تا۸۰ تومن ریمل رومنس ۱۳۰ تومن

فلور مار هم‌مث مک و دوسه تقلبی داره؟؟

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلور مار هم‌مث مک و دوسه تقلبی داره؟؟

نمیدونم ولی من یه بارگرفتم عالی بود البته من پوستم چربه کرم اکتی پور استفاده میکنم روزانه

پنکک و کرم پودر واسه مهمونی خوبه چون منافذ پوستو باز میکنه ترجیحا استفاده نکنید

بعضی پنکک ها رو که میزنم رنگش روی پوستم تیره تر میشه فلورمار هم اینجوریه؟؟

احتمالا اکسیدمیشه که تیره میشه نه فلورمار من رنگ روشن گرفتم پوستم سفیده اونطور نبود البته الان ندارم ببینم شماره چند بود ولی سعی کنید پنکک استفاده نکنید منافذو بازمیکنه

احتمالا اکسیدمیشه که تیره میشه نه فلورمار من رنگ روشن گرفتم پوستم سفیده اونطور نبود البته الان ندارم ...

من خیلی وقته تنها پنکک میزنم🥺با کرم پودر بزنم بعد یکی دو ساعت میماسه و پوستم برق میندازه😐

شنیدم پنکک برای پوست ضرر داره ولی معتادشم

نمیدونم ولی من یه بارگرفتم عالی بود البته من پوستم چربه کرم اکتی پور استفاده میکنم روزانه پنکک و کر ...

اهاااان.ممنون عزیزم از توضیحت😙😙😙

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

با اجازه استارتر 

یه ریمیل خوبی هست من اسمش یادم رفته صورتی هم هست 

اسمشو میدونین؟؟؟؟؟

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من خیلی وقته تنها پنکک میزنم🥺با کرم پودر بزنم بعد یکی دو ساعت میماسه و پوستم برق میندازه😐 شنیدم پ ...

پنکک وکرم پودر پوستو داغون میکنه سعی کن ضدافتاب بزنی رنگی بخرخیلی خوبه مارک لافارر یابیودرما که مخصوص پوست چرب روبگیر خوبن ...کرم پودر مارک اورال یا میبلین مخصوص پوست چربن که مهمونی اینابزن فقط درضمن روتین داشته باش بزار چربی پوستتو بگیره روتین = شوینده پوست چرب.تونر.یا میسلاواتر. مرطوب کننده.ابرسان.کرم دورچشم