2777
2789
منم ۳۰ سالگی جدا شدم و با پسرم زندگی میکنم 😍 امیدوارم هر چی به صلاحته برات پیش،بیاد 

پسرت چند سالش بود اونموقع؟

مشکلت چی بود

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

پسرت چند سالش بود اونموقع؟ مشکلت چی بود

۱۵ ،مشکل که زیاد بود ولی اصلی ترینش پول حروم بود بلافاصله درخواست دادم بعد ازم فرصت خواست پسرمم کوچیک بود گریه میکزد میگفت جدا نشو بعد من تزش،وکالت طلاق گرفتم که اگه تکرار شه جدا شم اونم قبول کرد چند سال بعد دوباره به گوشم رسید پسرمم موافق جدا شدن بود دیگه عقلش میرسید و اینکه هر دو خط قرمزمون بود واسه همینم جدا شدم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ ،مشکل که زیاد بود ولی اصلی ترینش پول حروم بود بلافاصله درخواست دادم بعد ازم فرصت خواست پسرمم کوچی ...

خوبه پسرت بزرگ بود .من ۳۰ سالگیم دخترم ۱۰ ساله میشه بنطرت حالیش میشه اون موقع..؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خوبه پسرت بزرگ بود .من ۳۰ سالگیم دخترم ۱۰ ساله میشه بنطرت حالیش میشه اون موقع..؟

کلا بستگی به شرایط داره،دخترا ی کمم بابایی هستن،البته پسر متم باباشو دوس داشت و داره اما خیلی فهمیده بود میگفت این زندگی فایده نداره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
مرسی گلممممم لطف کردی.امروز رفتم خونه مادرم یکم روحیه داشتم حتما بخاطر همون بوده

فداتشم کاری نکردم که❤

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
کلا بستگی به شرایط داره،دخترا ی کمم بابایی هستن،البته پسر متم باباشو دوس داشت و داره اما خیلی فهمیده ...

دخترم بر عکس مامانیه.کلا شاید علاقش به پدرش ۳۰ درصد باشه.پدرش کلا بی احساسه

فداتشم کاری نکردم که❤

الهی تمام روزای پردردت تموم شه.مربوط به امضات

الهی تمام روزای پردردت تموم شه.مربوط به امضات

ممنون خوشگلم😍💞

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃