2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۱ سالمه نه برای هیچی دیر نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

به نظر من ۱۰۰ سالگی هم دیر نیست برای هیچی

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
میشه چند مورد بفرمایین؟؟از اهذاف وبرنامه هاتون

تافل بگیرم 

شاغلم ولی دنبال شغل دومم

یه سرمایه گذاری توی گردشگری میخوام انجام بدم

چون به دلیل بیماری بدنم زیباییش رو از دست داده میخوام به ایده آلم برسم

و ....

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

عزیزم بستگی داره شرایط وبرای خودت سخت کنی یاآسون،من ۳۳ سالمه از چندسال پیش شاداب تر وپرانرژی ترم ،خیلی تجربه بدست آوردم وفهمیدم برای شروع هرکاری دید نیست وسن فقط یه عدد هست😊

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

من انشالله تو سی سالگی طلاقمو گرفتم با بچم یه زندگی اروم دارم ...اه خدا میشه طلاقمو با حضانت بچم بتونم بگیرم یه روز

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من انشالله تو سی سالگی طلاقمو گرفتم با بچم یه زندگی اروم دارم ...اه خدا میشه طلاقمو با حضانت بچم بتو ...

برات صلوات فرستادم الانم یه دور نادعلی مبخونم عزیز دلم😍

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
تافل بگیرم  شاغلم ولی دنبال شغل دومم یه سرمایه گذاری توی گردشگری میخوام انجام بدم چون به دلی ...

ان شالا.آفرین..من سی سالمه دوتا بچه دارم دخترم ۱۰ سالشه پسرم ۵ سالشه.ترم اخر کارشناسی حقوقم..اما بزرگترین هدفم اینه بچه هامو به بهترین صورت تربیت کنم تا درآینده کیف کنم😊

ان شالا.آفرین..من سی سالمه دوتا بچه دارم دخترم ۱۰ سالشه پسرم ۵ سالشه.ترم اخر کارشناسی حقوقم..ا ...

ای جان 

چقدر عالی 

بی شک موفق میشید بانو جان 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد