2777
2789
عنوان

ران پا

447 بازدید | 48 پست

بچه ها ۲ ماه دیگع تولدمه میخوام پاهام یا ب ا س ن م چاق شه سریع چی کار کنم چی بخورم ا

اگه کسی مربیه ورزشیه میشه یه رژیم چاقی بنویسه

اگه اپی واسه چاقی پا دارین که نتیجه گرفتین بگین لطفا ممنون😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ميخوام لاغر كنم😂

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اول شکمت میاد جلو

باید ورزش کنی فکرکنم برای چاقی ران

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میشه بگی چجوری؟🤦🏻‍♀️ منم پاهام چاقه

رفتم فیتنس ورزش کردم می گفت نبینم‌پات چاق باشه متنفر بود من ۱۵ ساله کار می کنم ی سری وزش برای پام دادهم خوش فرم کرد هم لاغر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز