2777
2789
عنوان

ران پا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 48 پست
رفتم فیتنس ورزش کردم می گفت نبینم‌پات چاق باشه متنفر بود من ۱۵ ساله کار می کنم ی سری وزش برای پام دا ...

افرين عزيزم منم دارم تلاش ميكنم لاغر بشه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی اولشکمت میادجلو.

خب با چاق شدن اول شکم میاره ادم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
🤦‍♀️نه خب کلا دوست دارم خسته شدم هر لباسی میپشم باید گشاد باشه دیگه نشه لاغرم بالاتنم خوبه ولی پایی ...

اخخخ برعکس من بالاتنه پسر پایین تنه کیم وکارداشیان😂😂😂😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اسوات من همیشه زدم جواب نمیده من همیشه تو خونه ورزش میکنم

تعداد كم وزنه سنگين براي حجم هست 

بايد بري باشگاه چون اشتباه ورزش كني بدتر لاغر ميشه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تلاش واراده داشته باشی می شه

مرسي عزيزم ان شالله چون خسته شدم از چاقي پاهام 

خب بگین چی بخورم کلا همه جا چاق شه اگه نمیدونین

عزيزم من راهشو بالاتر گفتم پارو نميتوني كمتر از يكسال چاق يا لاغر كني 

نه اصلا کیف می کنم الانم کروناست روزی ی ساعت پیادره روی ودو انجام می دم ازپیریم می ترسم می خوام سلام ...

خوش به حالت که ارادت خوبه

منم پایین تنم چاقه

هرکار میکنم لاغر نمیشه 

اسپینینگ رفتم شنا رفتم هیچییییییی

دیگه الان فقط روزی ۴۵ دقیقه زومبا میرم اونم چون رژیم دارم

پام انگار طلسم شده😂

اسوات من همیشه زدم جواب نمیده من همیشه تو خونه ورزش میکنم

عزیزم اسکات ب تنهایی نتیجه نمیده منم 1سال تو خونه اسکات زدم هیچی نشد باید با وزنه یا کش پیلاتس بزنی دوهفته یبار وزنه رو زیاد کنی بعدشم پروتئین بخوری 

درضمن اگه فقط اسکات بزنم بعد چند وقت بدنت عادت میکنع و تاثیر نمیزاره باید مدام برنامه ورزشیتو عوض کنی 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸