2777
2789
همه چی تون عالیه  همکار منم همین شماس وضع مالی هم عالی خودش خونه ماشین داره خانوادشم سرشناس ،خ ...

فقط مامانم میگه یکم بیشتر به پر و بالشون بپیچ و خوشرو تر حرف بزن، که اولی اصلا با شخصیت و مدل من نمیخونه باید ادا بدم الکی که اهلش نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دو تا مورد خواستگار جدی پیش اومد که تو اولی طرف از قبل منو میشناخت جلو اومد بعد از لحاظ شخصیتی پایین تر از من بود باز یکم خودمو راضی کردم یه چیزهایی ازش شنیدم که با کله خوردم زمین آخر سر هم طوری برخورد کرد یعنی نپسندیدمت، حدس زده بود قبول نکنم

استارتر منم قیافه م خوبه ، پول دارم ، ماشین ، تک دخترم ، خانواده اروم و سرشناسی دارم 

ولی مجردم 

آخه پسرا هیچکدوم به دلم نمیشینن ، بیشترشونم بدرد نمیخورن !

تصمیم گرفتم مجرد بمونم ، حتی مامان بابامم میگن اینجور شوهرا بدرد نمیخورن ازدواج نکن مگه چی کم داری که خودتو بخوای بدبخت کنی بعدا پشیمون میشی ! 

یخورده هم ترسوندنم از ازدواج 

استارتر منم قیافه م خوبه ، پول دارم ، ماشین ، تک دخترم ، خانواده اروم و سرشناسی دارم  ولی مجرد ...

مال منم میگن والا بابام اینا اصلا تا حالا به رو نیاوردن ولی گاها یه آدم بی سر و ته به بابام با اون سنش یه چیزی میگه که واقعا ناراحت میشم

میشه عزیزم بیشتر توضیح بدی؟

مثلا خواهرشما بعد ازدواج همسرش بهش خیانت کرده این اتفاق ت ناخوداگاه شما ی ترس ب وجود اورده ک نکنه بعدازدواج این اتفاق برای منم بیفته یا مثلا هراتفاق دیگه ای مثلا ت نوجوانی ت مدرسه همکلاسیا بخاطر ی عیب ظاهرشمارو تایید نکردن حتی اگه اون نقص برطرفم کرده باشین ی حس درونی انگار همیشه باشماس ک من ی دخترایده ال نیستم همیشه خودتو کمتر ازبقیه میدونی یاهراتفاق دیگه ک ت ناخوداگاهت ی ترس ی کم خود بینی ی زخمی ایجاد کرده ک بهش میگن طلسم روانی /بعد میبینی هزارجور دعا و تلاش میکنی ولی نمیشه چون انرژی ک اون طلسم داره ب کائنات میفرسته قوی ترازدعا وتلاش شماست واین باعث درجازدن ت ی مشکل میشه اینا فقط ی مثال بود هرکی ت زندگیش ی اتفاقایی افتاده ک یجای زندگی مثل کار زندگی مشترک یا هرچیز دیگه ممکنه طلسم ایجاد کرده باشه /اگه اون طلسمو پیدا کنی  مشکلت حل میشه معمولا بعد پیداشدن اون طلسم روانی میگن معجزه شد☺☺

خدایا خودت بساز تُ بسازی قشنگتره❤