2777
2789
عنوان

زنی از جنس گل

228 بازدید | 25 پست

داستان تلخ   دختر عمو  دوستم   قبل از این بگم کیبورد موبیالم  بعصی  از نقطها  نمیزاره  معذرت مخوام   دوم  اینکهودر اخر گزارش بزنید  برای تمام تایپام  داستان این  خانم حقیت   خودم دو یا سه باری دیدمش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمو  دوستم  که اسمش میزارم  نگاره    زود شوهرش میدن وصیعت مالی پدرش  صفر  بچه زیاد بودن  عقیده داشتن زود دختر شوهر باید کن   خوشکل بود زود  با   یک پسر تو روستهاازدواج  کرد

گذاشتی لایک کن بیام بخونم 🙇

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

بچه ها همتونو لایک میکنم لایک کنید😂🥺

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

خلاصه ازدواج  کرد و با پدر و مادر  و برادرو خواهر شوهرش،تو  یک خانه زندگی مکرد    اول صبح ساعت چهار یا پنج بیدار میشد  هوا  معمولا تو روستا خیلی خیلی سرد   که ادم  مترس دست اب  بزن از،سردی  چند تا گاو بود باید مدوشیدش  بعد شیر مپخت   یا بشکه بشکش مکرد برای فروختن    دوباره نوبت  نون  پختن  میشد  

اسیی بگو داریم میخونیم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بعد از مدتی مادرشوهر  حالش  خیلی بد  میشه   اینم بگم نگاره  بچدارنشد  کلا  حالا یا شانسش بود یا خواست خدا بزرگ  ولی  شوهرش  باهش بد نبود که جوری از دوستم  متوجهه شدم  سالهای اخری شوهرش باهش  بد میشه   راستی یادم رفت بگم شوهرش خیلی بزرگترش بود دقیق نمدونم