2777
2789
عنوان

زنی از جنس گل

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

مادرشوهرش   که گفتم حالش بد سد  نگو سرطان خون گرفته  همه بچها گفتن  ما نمتونیم ببریم مادرمون دکتر البته چند سری اول مبرن ولی چون درمانس ادامه داره  به نگاره مگن تو باهش  برو  نگاره پنج  سال با مادرسوهرش میرفت دکتر میامد تا  اخر مادرشوهر  فوت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگاره شخصا چند بار دیدیم فوق العاده  دختر ارومی بود  ساکت فقط نگاه مکرد   گاهی اروم  یک حرفی  میزد  عاشق محبت کردن بود  عاشق  زندگی  اصلا هیچ وقت خم به ابرو نمیاورد 

دیگه کمکم   شوهرش  خسته  دهات  شد گفت من کمکم  میریم شهر کار مکنم    تابستانها  میام دهات   نگاره که هیچ وقت  حرفی  نمیزد یا اعتراضی کن که منم با خودت ببر نکرد  

شوهرش  امد شهر یعنی کار کن   خونه بخر   جوری که مگفتن ولی   دوستم مگه ما کارش نمیدیم  گاهی با  ماشینی که داشت بار گوجه یا پیازی جابه جا مکن  یا   میوه  محصولی  چیزی دارن میاره شهر   میفروش

نمدونم روستا  رفتید حتما عصر ببر دیگه کارها تمام میشه و زود مخوابن  نگاره  هر شب  تنها   مخوابید  با گریه   چون  خیلی  تنها  بود  هیچ کسی نگاره نمیدید درکی ازش نداشت انگار وڟیفش اینکارها   

بعد از مدتی  دید شوهرش خیلی سرد شده    باهش کلا هم کلام  نمشه همش با دعوا باهش حرف میزن  این  میون  با خواهر شوهری که تخونه  مجرد بود به مشکل  خورد  یادم رفت بگم مادرشوهر قبل از مردنش  طلهاش  میده  نگاره مگه تخیلی برام زحمت کشیدی چند انگشتر بین بقیخ خواهر و عروسها تقسیم  مکن همین  علتی میشه  واسه کدورت  

تقریبا میشه گفت  عرصه  برای نگاره  خیلی تنگ  شد ولی بازم  تحمل مکرد الان نزدیک ده سال  ازدواج  کرده  شوهر نگاره  بزها  و گوسفندها  و یک دونه گاو فروخت   باهش ماشین  خرید  بخاطر اینم برادر و و خواهراش ناراحت شدن  که ماهم سهم داشتیم  و تلافیش  سر  نگاره در میاوردن 

عزیزم لطف میکنی بگی من کی عقد میکنم؟سنتیه یا دوستی؟هرچی راجبش حس میکنیو بگو 

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤