2777
2789

دومی

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاش

نمیدانم چرا صداقتی در کلامتان نمیبینم............، می گویید برای کشته شدن هزاران جوان در دی ماه ناراحت و غمگین هستید !............. اما از آن طرف برای شروع جنگ ذوق مرگ شده اید.... شما که خون جوان های دیگر را فدای تصورات غلط خود بعد از پیروزی دشمن می کنید دلسوز نیستید...... چون میگویید کاش حمله کنند ، سربازان بیگناه ، کودکان مظلوم ، زنان بیگناه را بکشند، تا بلکه آینده ی دروغین که به شما وعده دادند را عملی کنند..... ..به خیالات باطل پایان دهید .... ! .این کشور نابود شدنی نیست حتی اگر مردم فریب خورده ای چون شما در آن بیشمار باشد ، چون این وعده خداست! ...... فقط نابودی دشمن را زودتر از تصور ما رقم می زنید.....!🇮🇷. ........ .......... .......... ........... ........... .......... ........... ......دانشجوی روانشناسی 📘 🖊️.....در حال تحقیق و تفحص در مورد اسلام ناب.......کمی خیاط ..... عاشق هنر .....عاشق کتاب ..🌾🌴

دومی

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

چه مقایسهٔ سختی...

والا اعوذبالله خدا نیستیم که قضاوت کنیم با این حال من اولی رو ترجیح میدم تا دومی

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا