2777
2789
عنوان

تست کرونا 😢

532 بازدید | 48 پست

سلام کسی اینجا هست ک تست کرونا داده باشه چجوریه؟هزینش چقده؟امشب شوهرم رف دکتر گف احتمالا کرونای خفیف باشه فردا میخوایم بریم تست بدیم کسی اطلاع داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر علایم داره ، درمان کنه و قرنطینه 

این روزها دیگه دکترها میگن : تست لازم نیست 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

آرمایش خون معمولی ۵۰_۵۰معلوم میشه ک قیمتش ۱۰تومن این حدوداس ولی pcr حدودا ۴۰۰تومن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

شوهرم کرونا داره ب حدود ده دوازده نفر هم انتقال داد ریه ش هم درگیره .هر دو نوع تست کروناش هم منفی شد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

تست از حلق و بینی،هزینه ش تو خصوصیا ۶۰۰ 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آرمایش خون معمولی ۵۰_۵۰معلوم میشه ک قیمتش ۱۰تومن این حدوداس ولی pcr حدودا ۴۰۰تومن

خون 80 تومنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوهرم کرونا داره ب حدود ده دوازده نفر هم انتقال داد ریه ش هم درگیره .هر دو نوع تست کروناش هم منفی شد

آره بابا ، جواب منفی کاذب خیلی زیاده 

خون که اکثر مواقع اشتباهه و نشون نمیده 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

واقعا؟ اخه من بچه کوچیک دارم میخوایم مطمعن شیم ک اگه هس مااز پیشش بریم وگرنه ک هیچی

علایم شوهرت چیه استارتر؟ 

واقعا؟ اخه من بچه کوچیک دارم میخوایم مطمعن شیم ک اگه هس مااز پیشش بریم وگرنه ک هیچی

منم گرفتم. پیش ی دکتر خوب هم رفتم. گفت بچه ت رو پیش خودت بخوابون اصلا نگران اون نباش. الان ناقله پیش بقیه هم نفرستش

خون 80 تومنه

شوهرم گفتم بدون دفترچه ۲۰تومن میشه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴