2821
2789
عنوان

تست کرونا 😢

532 بازدید | 48 پست

سلام کسی اینجا هست ک تست کرونا داده باشه چجوریه؟هزینش چقده؟امشب شوهرم رف دکتر گف احتمالا کرونای خفیف باشه فردا میخوایم بریم تست بدیم کسی اطلاع داره....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر علایم داره ، درمان کنه و قرنطینه 

این روزها دیگه دکترها میگن : تست لازم نیست 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

آرمایش خون معمولی ۵۰_۵۰معلوم میشه ک قیمتش ۱۰تومن این حدوداس ولی pcr حدودا ۴۰۰تومن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

شوهرم کرونا داره ب حدود ده دوازده نفر هم انتقال داد ریه ش هم درگیره .هر دو نوع تست کروناش هم منفی شد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

تست از حلق و بینی،هزینه ش تو خصوصیا ۶۰۰ 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آرمایش خون معمولی ۵۰_۵۰معلوم میشه ک قیمتش ۱۰تومن این حدوداس ولی pcr حدودا ۴۰۰تومن

خون 80 تومنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوهرم کرونا داره ب حدود ده دوازده نفر هم انتقال داد ریه ش هم درگیره .هر دو نوع تست کروناش هم منفی شد

آره بابا ، جواب منفی کاذب خیلی زیاده 

خون که اکثر مواقع اشتباهه و نشون نمیده 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

واقعا؟ اخه من بچه کوچیک دارم میخوایم مطمعن شیم ک اگه هس مااز پیشش بریم وگرنه ک هیچی

علایم شوهرت چیه استارتر؟ 

واقعا؟ اخه من بچه کوچیک دارم میخوایم مطمعن شیم ک اگه هس مااز پیشش بریم وگرنه ک هیچی

منم گرفتم. پیش ی دکتر خوب هم رفتم. گفت بچه ت رو پیش خودت بخوابون اصلا نگران اون نباش. الان ناقله پیش بقیه هم نفرستش

خون 80 تومنه

شوهرم گفتم بدون دفترچه ۲۰تومن میشه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز