2777
2789
عنوان

تست کرونا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 48 پست
من 16 شهریور علایم داشتم و 3 تا دکتر رفتم گفتند کروناست. 4 هفته قرنطینه بودم و اغلب علایم رفع شده بو ...

سلام روز بخیر بااین علایمی ک گفتین امکان داره مجدد بیمارشده باشید الان علایمتون رفع شده؟حالتون بهتر؟ زمانیک خوب شده بودین تازه بایدبیشتربه خودتون استراحت میکردین روزی 3 ساعت پیاده روی زیادبوده براتون وقتی تازه خوب شده بودین چون بدن ضعیف شده نسبت ب قبل .الان علایم دارید یارفع شده؟کی تست انتی بادی دادید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روز بخیر بااین علایمی ک گفتین امکان داره مجدد بیمارشده باشید الان علایمتون رفع شده؟حالتون بهتر؟ ...

بعد از اینکه علایم دوباره شروع شد ( یعنی حدود 3 هفته پس از خاتمه قرنطینه اول ) تست دادم که هیچ آنی بادی نداشتم. بله پیاده روی روزی 3 ساعت زیاد بود. الان حدود 1 هفته است که دوباره قرنطینه ام. علایم کامل رفع نشده . لرز ، سر درد و تنگی نفس و گاهی میاد و گاهی میره. اما خستگی  و احساس درد کوفتگی در کمر رو از چندین هفته قبل و پس از بهبودی اول تا به الان دارم.  یک سوال داشتم. من یک دستگاه تب سنج دیجیتال زیر زبانی به قیمت 30 هزار تومن خریدم. اما نه دفعه اول ونه دفعه دوم که علایم داشتم اصلا تب نداشتم. بدنم احساس داغی برخی اوقات داشت اما دستگاه بین 35.9 تا نهایتا 36.8 را نشون می داد. آیا باید به عددی که نشون میده نیم درجه اضافه کنیم تا دمای بدن بدست بیاد ؟ یا همان عددی که نشون میده دمای بدن هست؟ من گاهی میگم شاید چون دستگاه ارزونه شاید خراب باشه البته هفته قبل که دکتر رفتم دستگاه لیزری دکتر هم 36 رو نشون می داد. ممنون از اینکه وقت گذاشتید.