2777
2789
عنوان

تست کرونا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 48 پست
درسته که جواب صدرصدنیس ولی درخیلی موارددرست . اما ی سری افرادهستندکه بااینک تستشون منفی علایمی دارن ...

بله احتیاط شرط عقله

اگر کسی حتی شک داره ، باید قرنطینه کنه تا مدیون نشه 

قضیه جون آدم‌های دیگه است 😟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
درسته که جواب صدرصدنیس ولی درخیلی موارددرست . اما ی سری افرادهستندکه بااینک تستشون منفی علایمی دارن ...

چه نوع علایمی مد نظره ؟  چون خیلی از علایم مثل خستگی شدید ، گاها تنگی نفس؛ مه مغزی و عدم تمرکز و ....تا ماهها در فرد باقی می مونه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله احتیاط شرط عقله اگر کسی حتی شک داره ، باید قرنطینه کنه تا مدیون نشه  قضیه جون آدم‌های دیگ ...

بعضیا میدونن کرونادارن میفهمن اما رعایت نمیکنن حتی یکی میگف یکی کروناداشته بی ماسک اومده بوده گفته مابگیریم بقیه نگیرن

بچه ها من چند ر‌وزی مریض بودم چشایی داشتم بویایی داشتم نفسم تنگ نبود سرفه شدید هم نداشتم بدن درد هم نداشتم فقط پیشونیم و چشمام درد  میکرد بینیم کیپ شده بود تاپیکم زدم.چون من سینوسام حساسه هر سال یه باد به پیشونیم میخوره سینوزیت میشم.شب قبل بیماریم هم مطب دکتر برای غربالگری همه چیزم رعایت کردم.

اما بعدش شوهرم همین جوری خفیف مریض شد بعدشم مامانم.

حالا موندم کرونا دارم یا نه الانم خوبم.

چون حاملم خیلی وحشت دارم

چه نوع علایمی مد نظره ؟  چون خیلی از علایم مثل خستگی شدید ، گاها تنگی نفس؛ مه مغزی و عدم تمرکز ...

سوال خوبی پرسیدید بله درسته  منظوراینکه شما 3 روز باشه دیگ تب نداشته باشین بدون داروی تب بر لرز نداشته باشین بدن دردتون خوب شده باشه - و اگه حس بویایی وچشاییتون از دست دادین شروع کرده باشه به بازگشت . ینی جوری باشه ک احساس بهبودی درشما دیده بشه  و بعضی چیزامثل خستگی مثل کامل برنگشتن حس بویایی وچشایی و سرفه ممکن تامدتی طول بکشه  مثل کسی که دیدین یهو انفولانزامیگیره خوب میشه اما بعدمثلا3 هفته همچنان سرفه داره کمترشده اماهست مثلاشما ممکن اینک کامل حس بویایی چشاییتوب دست بیاری ی ماه یابیشترطول بکشه اما وقتی خوب میشی شروع میکنه به برگشت.

بله کاملا خوبم فقط بینیم کیپ میشه. ابریزش ندارم اما دراز که میشم کیپ میشه.

خب شما علایمت به کرونا نمیخورد اما میگی خودت و همسرت مادرت بااین فاصله این علایم داشتین خفیف شایداگ بوده هم خفیف بوده بعدم الان خوب شدی نگران چی؟جای نگرانی نیست

خب شما علایمت به کرونا نمیخورد اما میگی خودت و همسرت مادرت بااین فاصله این علایم داشتین خفیف شایداگ ...

ممنونم. اخه به خاطر بچم میگم خودم زیاد نمیترسم.

پارسال قبل کرونا و همه این جریانا جوری انفولانزا گرفتم از گلوم لخته خون میومد ولی خب خیلی نگران نبودم.

ممنونم. اخه به خاطر بچم میگم خودم زیاد نمیترسم. پارسال قبل کرونا و همه این جریانا جوری انفولانزا گر ...

نترس عزیزم الان خداروشکرخوبی . هیچ چیزنگران کننده ای نیست فقط وقتی میری بیرون مواظب باش

نترس عزیزم الان خداروشکرخوبی . هیچ چیزنگران کننده ای نیست فقط وقتی میری بیرون مواظب باش

من 16 شهریور علایم داشتم و 3 تا دکتر رفتم گفتند کروناست. 4 هفته قرنطینه بودم و اغلب علایم رفع شده بود و فقط خستگی داشتم و گاهی تنگی نفس. 3 هفته رفتم سر کار اما حدود 10 روزشو پیاده می رفتم تا سر کار که روزی 3 ساعت می شد. و شدید احساس خستگی داشتم. آزمایش خون گلبول سفیدم رو 4200 تا نشون داد. احساس کوفتگی شدید روی کمر هم داشتم و یک لکه هم روی ساعدم ایجاد شد که نگرانم کرد مبادا مشکل خونی باشه که یک دکتر خون دید و گفت چیزی نیست. به هر حال پس از 3 هفته کار کردن دوباره 2 شنبه هفته قبل احساس نفس تنگی و لرز و بعد روز دیگرش سر درد و ... هم آمد و من از 3 شنبه هفته قبل در قرنطینه ام. تست سرولوژی هیچ کدوم از دو نوع آنتی بادی را نشان نمی داد. به نظرتون دوباره گرفتم یا ادامه اولی بوده . تا کی قرنطینه باشم؟ چون از یک طرف نگران اطرافیان هستم و از یک طرف شاید مشکل کاری برام ایجاد بشه.