2777
2789
عنوان

ماماناي باردار ميشه كمكم كنيد؟

156 بازدید | 16 پست

من ٢٢ هفته باردارم، تقريبا يك هفته اس زير شكمم حس سنگيني دارم، گاهيم پايينتر از شكمم، نگرانم

براي شما اينطوري بود؟؟؟گاهي لگداشو پايين حس ميكنم، گاهي اطراف ناف! همش استرس زايمان زودرس دارم😔

ميشه بگين عاديه يا نه؟

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت بگه خوبه مشکلی نیست نگران هم نباش

مرسي ك تك كاربر تاپيكم بودي عزيزم♥️

هيچكس نيومد😔حالا اگ خيانت و خواهرشوهر مادرشوهر بود همه با كله ميومدن😔

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
مرسي ك تك كاربر تاپيكم بودي عزيزم♥️ هيچكس نيومد😔حالا اگ خيانت و خواهرشوهر مادرشوهر بود همه با كله ...

فدای تو بشم عزیزم. عیب نداره .تو باید الان فقط بخندی چون نی نی خیلی دوست داره مامانش بخنده این هیچ وقت یادت نره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
فدای تو بشم عزیزم. عیب نداره .تو باید الان فقط بخندی چون نی نی خیلی دوست داره مامانش بخنده این هیچ و ...

مرسي عزيزم!😘 چشم ميخندم

انقدر بارداري سختي دارم ك .... ولي باشه خيليا بهم ميگن بخند شادباش

ممنونم از تو خيلي قلب مهربوني داري ♥️

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
مرسي عزيزم!😘 چشم ميخندم انقدر بارداري سختي دارم ك .... ولي باشه خيليا بهم ميگن بخند شادباش ممنونم ...

چند  ماه بارداری؟منم بار دارم هفته ۱۷ هستم .اصلا جز بچه ام کسی برام مهم نیست تو هم با نی نی بحرف براش قصه بخون بخند به خودت برس.

چند ماه دیگه که نی نی بیاد بغلت تمام سختی هاش یادت میره.خود منم خیلی شب ها نمیخوابم از درد 

چند  ماه بارداری؟منم بار دارم هفته ۱۷ هستم .اصلا جز بچه ام کسی برام مهم نیست تو هم با نی نی بحر ...

هفته٢٢ام

اوووف انقدر بدبختي كشيدم تا الان ك نگو از هماتوم و خونريزي و جفت پايين و... از دست دادن كارم و استراحت مطلق 

الانم ك درد زيرشكم و كمردرد

خيلي خوب كاري ميكني

كار درست تو ميكني 

منم از اين ب بعد سعي ميكنم شاد باشم ك بچم استرسي نشه

ان شالله ك صحيح و سالم بياد بغلت

ني ني من پسره ماله شما چيه؟

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
هفته٢٢ام اوووف انقدر بدبختي كشيدم تا الان ك نگو از هماتوم و خونريزي و جفت پايين و... از دست دادن كا ...

کار و پول و .... فدای یک تار موی اون کوچولو.بشین پسته بخور باهاش حرف بزن میوه بخور قربون صدقه اش برو. خدا اون بهت داده یکم تحمل کن بیاد بغلت. وای نی نی منم پسر.ان شاءالله دوتاشون سالم و صالح باشن مامان نی نی

کار و پول و .... فدای یک تار موی اون کوچولو.بشین پسته بخور باهاش حرف بزن میوه بخور قربون صدقه اش برو ...

اونك اره فداش بشم وقتي تكون ميخوره ها دوتا بال درميارم

دوست دارم زودتر بياد گازش بگيرم🤣🥰

قربون خدا برم ٤سال نداد، امسال ك كارم افتاده بود رو غلتك و داشتم ي ذره پسانداز ميكردم، كلا بيكار شدم😁بهم اين فرشته كوچولو رو داد!

خدا برامون نگهشون داره زير سايه امام زمان بزرگ شن الهي😍

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
اونك اره فداش بشم وقتي تكون ميخوره ها دوتا بال درميارم دوست دارم زودتر بياد گازش بگيرم🤣🥰 قربون خ ...

وای تو هم که مثل من می خوای گازش بگیری. حالا بزار بیاد بغلت یک لحظه هم ازش جدا نمیشی.خیلی مراقب خودت باش. از نظر تغذیه برس کار سنگین نکن خودت خسته اصلا نکن.استراحت مطلق هستی دیگه همش استراحت کن بدون نگرانی.ان شاءالله که صحیح و سالم هستن نی نی هامون

وای تو هم که مثل من می خوای گازش بگیری. حالا بزار بیاد بغلت یک لحظه هم ازش جدا نمیشی.خیلی مراقب خودت ...

چشم عزيزم حتما

توام خيلي مراقب خودت باش

ممنونم ك وقت گذاشتي♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩