2777
2789
عنوان

ازدواجم... اشتباه محض بود

1143 بازدید | 65 پست

نباید ازدواج مبکردم و نباید بچه دارمیشدم. نزدیک سه ساله ازدواج کردم. بچم یکسالو نیمشه دختره.. باهمسرم فراووون اختلاف دارم.. داستانمون عشقی بوذ که الان چیزی جز نفرت ندارم. 

همسرم فرد بیکار دهن بین خاله زنک،، دروغگو سیگاریه.. اوایل کار مبکرد بعد بیکارشد. دوس داره همچی مال خودش باشه. حتی توی خونه کار نمبکنه. کمکم اصلا نمیکنه. من شاغلم. هم بیرون هم خونه اذیتم واقعا. شبا میره پیش دوستاش. هروقت هرچی مبخاد باید اجرا کنم. خسته شدم خبلی ازش زده شدم. نمیخام واثعا باش بمونم

چن سالگی ازد کردی؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج موفق خیلی کم شده بخاطر اینکه خانواده ها به پسراشون یاد نمیدن مث انسان رفتار کنن تربیت خانوادگی ندارن 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
ازحرص و ناراحتی چربی خون گرفتم. وزنم رفت بالا.. پوستم خرتب شد. تیره شد ازبس کل روز زحمت میکشم بااینک ...

چیکاره ایی؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀