2777
2789
عنوان

ازدواجم... اشتباه محض بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ بعد طلاق ادم میتونه خوشبخت باشه؟میشم یه زن مطلقه ک همش حس سربار بودن میکنه و کلی حرف پشتشه

باز از مایی که بچه نداری خیلی شرایطط بهتره.حداقل دلتنگی بچه رو نداری

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

مگ بعد طلاق ادم میتونه خوشبخت باشه؟میشم یه زن مطلقه ک همش حس سربار بودن میکنه و کلی حرف پشتشه

چرا نشه ...گلم وقتی خودت داری اینجوری میگی از بقییه چه انتظاری داری

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
ازحرص و ناراحتی چربی خون گرفتم. وزنم رفت بالا.. پوستم خرتب شد. تیره شد ازبس کل روز زحمت میکشم بااینک ...

اگر سنت رو نمیگفتی فکر میکردم خانم داداش منی!

اخه داداش من ۳ سال ازدواج کرده .دختره ی سال نیمه داره . خانمشم کار میکنه و داستانشم عشقیه. خاله زنک و بیکار و سیگاریه 😐😐😐

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
الان داغی اینجوری فکر میکنی ۲ سال دیگه همه چیز یادت رفته

کاش اینجور باشه ک میگی فعلا ک داغونم مخصوصا ک شوهرمو خیلی دوس داشتم

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊

عزیزم واست ناراحت شدم 😔میدونم سخته شوهر بیکار توی خونه ، واست دعا میکنم با دل شکستم خدای مهربون یه راهی جلوت بذاره که زندگیت معجزه بشه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
مامانهایی که پسر دارید خواهشا پسرهاتون مرد بار بیارید، این دین به گردن شماست نفرین یا دعای عروس عمری ...

عزیزم چرا مامانا واقعا چرا همه چی افتاده گردن مادرا پدر پس چی؟؟ تو تربیت پسر پدر بیشتر باید تلاش کنه تامادر

چون بچه داری مخصوصا هم دختره  لطفا اون رو اولویت قرار بده  جداییت رو بزار راه حل اخر با ...

واقعا درسته بچه مخصوصا دختر هم هست باید یه جوری حل کنن

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

کاش اینجور باشه ک میگی فعلا ک داغونم مخصوصا ک شوهرمو خیلی دوس داشتم

درک میکنم و متاسفم

حالا انشاالله که آشتی کنین و برگردین و اختلاف هارو کنار بزارین

منم خانومم رو خیلیییی دوست داشتم

اما زندگی همینه قرار نیست همیشه همه چیز خوب باشه

من دیگه بهش فکر نمیکنم