2777
2789
عنوان

ازدواجم... اشتباه محض بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 65 پست
ازحرص و ناراحتی چربی خون گرفتم. وزنم رفت بالا.. پوستم خرتب شد. تیره شد ازبس کل روز زحمت میکشم بااینک ...

چند وقت برو خونه ی مادرت ازش دور شو بذار قدر عافیت بدونه بذار بی پول شه الان هم خدمتکار خونشی هم عابر بانک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمم

خب چرا همسرت کار نمیکنه اگ اذیتی چرا مشاوره نمیری نمیتونه کار ازاد بزنه اگ کار پیدا کنه درست میشه بیکاری بهش فشار میاد درکش کن مخصدصا توام کارمندی فشار زیادی روشه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چجور داری جدا میشی بگو لطفا

هنوز نمیدونم فردا میرم دادگاه میپرسم

شوهرم بیتفاوته منو نمیخاد کلا منم دیگ بریدم اونم براش اهمیتی نداره جدا بشم یانه

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊
منم بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم فقط خداروشکر بچه ندارم الانم دارم جدا میشم

خوشبحالت که بچه نداری

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ازحرص و ناراحتی چربی خون گرفتم. وزنم رفت بالا.. پوستم خرتب شد. تیره شد ازبس کل روز زحمت میکشم بااینک ...

از زندگیت بندازش بیرون مث زباله 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
خیلی کار خوبی ک کردی ک بچه نیاوردی من الان دارم بخاطر بچم تحمل میکنم

اره خداروشکر ک نشد

منم یه ساب تحمل کردم الانم خیلی وابستم ب شوهرم و ددسش دارم اما مجبورم ب جدایی 

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊
خیلی کار خوبی ک کردی ک بچه نیاوردی من الان دارم بخاطر بچم تحمل میکنم

عزیزم ....چقد مثل من زیاده تو سایت.منم همدردتم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چرا میگین به خاطر بچم دارم تحمل میکنم وقتی ی بچه تو محیط پر از تنش و بدون مهر و محبت بزرگ بشه به نظرم من بدتر از بچه طلاق بودن هس 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

به نظرم نصف بیشتر حقوقتو تو یه کارت دیگه پس انداز کن و به شوهرت بگو که پول کم آوردی به نظرم حتی  از یه تایمی به بعد حتی غذا درست نکن بگو تو خونه چیزی نداریم 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤

چون بچه داری مخصوصا هم دختره 

لطفا اون رو اولویت قرار بده 

جداییت رو بزار راه حل اخر

باهاش صحبت کن جدی وحرف جدایی رو پیش بیار

ببینی اصلا جنمی از خودش نشون میده 

زندگی بعد طلاقم هیچی نداره

سعی کن شوهرت رو براه بیاری درست نشد جدا شو