2777
2789
عنوان

گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 101 پست
من شکست بدی خوردم کوتا خودمو جمع کنم

عزیزم❤😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش خدا بغلم کنه

خدا هم شده خدای هرزه ها😭😭😭😭😭

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😭😭😭😭😭گریه هام تموم نمیشه بخدا که چشمام پره اشکه

بسه دیگه الان تو بغل منی

بیا با هم موزیک گوش کنیم

الان یه آهنگ باحال دارم گوش می کنم یه گوشی هدفونم تو گوش تو یکیش گوش خودم

گریه و فین فین نداریما

وگرنه قلقلک

بله اما واقعی میخوام بغلم کنه واسه اون هیچ چیز غیرممکن نیست 

نزدیکش بشو واقعی بغلت میکنه مطمئن باش 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
بیا بخلممم🤗

میذاری رو شونه هات گریه کنم😔

من شکست بدی خوردم کوتا خودمو جمع کنم

منم شکست خوردم 

ولی دارم سعی میکنم خودمو جمع کنم

سخته و همین سخت بودنه بهم میریزتم 

اعصابم بشدت ضعیف شده حالم خیلی خرابه

ولی میگم بیاید هممون به هم کمک کنیم حالمون بهتر بشه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
خدا نکنه. 😁😁 وای حسابی لوس تشریف داری هاااااا از اینهایی که مامانی   بابایی هستن. هستی

وای اره من تک دخترم ب شدت احساسی ازونا ک اشکش لب مشکشه😐😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
بسه دیگه الان تو بغل منی بیا با هم موزیک گوش کنیم الان یه آهنگ باحال دارم گوش می کنم یه گوشی هدفون ...

دارم گوش میکنم آهنگ آنیتا فقط یه بار دیگه 😔

روزگار داره له میکنه منو😔

خدا نکنه عزیزم..یه روزی تو اون روزگاری که الان داره لهت میکنه تولهش میکنی با صدای خندهات میلرزه..ببین منو من طعم همه ی سختیای دنیارو چشیدم هرچیزی که فکرشو کنی هرکی بهم میگفت میگذره تودلم بهش فش میدادم اما واقعا گذشت سخت. گریه کن اما دردودل نکن.

وای اره من تک دخترم ب شدت احساسی ازونا ک اشکش لب مشکشه😐😂

😁😁😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !