2777
2789
عنوان

گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 101 پست
ای جانم وای بخدا حض کردم اینو جواب دادی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 بدو برو بغلش اصلا هم بیرون نیا 

فدات شم😍😘

چشم💛❤💜💚

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده عزیزم دلم؟ چرا ناراحتی؟ برات دعا می کنم که انشالله هر چی زودتر به آرامش برسی

مرسی عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمیدونم تو برا چی گریه میکنی، ولی دعا میکنم به زودی دلت شاد شه

مرسی عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
همچنین من 

من دیگه گریمم نمیاد 

فقط عصبی و ناراحتم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
فدات شم😍😘 چشم💛❤💜💚

خدا نکنه. 😁😁 وای حسابی لوس تشریف داری هاااااا از اینهایی که مامانی   بابایی هستن. هستی 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من دیگه گریمم نمیاد  فقط عصبی و ناراحتم

من حتی دیگه عصبی نمیشم هرکی هرچی میگه میگم چشم😔

من هم دارم سعی می کنم مقاوم شم خیلی سرد و سخت

👌👏👏👏

بیا بغل خودم جوجه😘

😭😭😭😭😭گریه هام تموم نمیشه بخدا که چشمام پره اشکه

من هم دارم سعی می کنم مقاوم شم خیلی سرد و سخت

چطوری سعی میکنی؟

من هر چقدر میخوام محکم تر بشم لوش تر میشم

جدیدا با هررررر حرفی میریزم بهم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.