2777
2789
عنوان

گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 101 پست
خدا نکنه عزیزم..یه روزی تو اون روزگاری که الان داره لهت میکنه تولهش میکنی با صدای خندهات میلرزه..ببی ...

فقط اینجا حرفامو میگم وگرنه خواهرامم خواهری نکردن چه برسه به بقیه😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهم بریم بشیم بلکه خدا خدای ماشه

آخه باید از دست همه بسوزم

از خواهر

مادر

شوهر

برادر 

خدادیگه چرا😭😭😭😭

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ای بابا نمی دونم چیه این ولی به نظر غمگین میاد شاد گوش کن دیگه😍

کاش میتونستم

هی

ماهم بریم بشیم بلکه خدا خدای ماشه

انقدر هواشونو داره که آب تودلشون تکون نمیخوره😔

من پارسال یه دوره افسردگی رو گذروندم 

به کمک مشاور و خانواده تونستم بهتر کنم حالمو

ولی خودم وسط درمان ول کردم و راهکارا رو دیگه ادامه ندادم

یکیش این بود که هر روز اهنگ شاد میذاشتم میرقصیدم 

هر روز میرفتم پیاده روی و با هنذفری اهنگ نسبتا شاد گوش میدادم 

همه ی اهنگای غمگین گوشیمو حذف کرده بودم 

کلیپای طنز و خنده دار زیاد میدیدم 

با دوستام زیاد میرفتیم بیرون و دور همی  و... در کل تنها نمیموندم چون تنهایی داغونم میکرد

اهاااااا ورزش میکردم وخیلی حال خوبی بهم میداد

در کل از افسردکی شدید با این چیزا رسیدم به زندگی عادی 

الان یه ماهه دوباره دارم مثل قبل میشم چون ول کردم همه این چیزا رو

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
کاش منم بگیرم بعدش بمیرم به قنداق حضرت علی اصغر فقط بمیرم

وسط تاپیک غم و اندوهت خندم گرفت از قسمی که دادی.ولی خواهرانه از کسی که ی بار تجربه خودکشی داره بهت میگم هیچ کس و هیچ جیز ارزش مردن نداره.خودت یه زمانی به حرفم میرسی

😊😊🙆‍♀️🙂
فقط اینجا حرفامو میگم وگرنه خواهرامم خواهری نکردن چه برسه به بقیه😔

اشکالی نداره هیچ وقت از هیچکس توقع نداشته باش  از خودت توقع داشته باش ازخودت بخواه قدرتوتوانتوببربالا 

من پارسال یه دوره افسردگی رو گذروندم  به کمک مشاور و خانواده تونستم بهتر کنم حالمو ولی خودم و ...

عزیزم کدوم خانواده کدوم حامی منم ورزش میکنم ظاهرا شاد وخوشبختم اما...

دیوونه منو خندوندی خدا بخندونتت خسته هم نباشی😅🌸☺️

فدات عزیزم دلت شاد😘😘😘😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
این موقع شب😃

اره برا فردا ناهار چون دیر از خواب پامیشم میخوام راحت بخوابم🙂🙂

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
اشکالی نداره هیچ وقت از هیچکس توقع نداشته باش  از خودت توقع داشته باش ازخودت بخواه قدرتوتوانتوب ...

فقط تحمل وصبر بده بهم همین

بیا ماچت کنم

فدات بشم من