2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری..خونریزی واژن.

4040 بازدید | 21 پست

هفته یازدهم تمام شده و در دوازهمین هفته هستم.

چند وقته یبوست فوق‌العاده شدید دارم ...از انجیر .. روغن زیتون که قاشق قاشق ..سبزیجات ..هرجور که فکرشو بکنید میخورم انگااار نه انگار ...شربت منزیوم یکمی بهترم میکنه...

دیشب رفتم دستشویی از فشار دیوانه شدم ..امدم بیرون برای اولین بار شیاف گلیسیرین گذاشتم تا کمی نرم بشه .نیم ساعت استراحت کردم دوباره زور بهم امد ...

رفتم دستشویی برای بار اول این اتفاق برام افتاده بود که 

انگار خود مدفوع زور میزد بیاد بیرون ..

دیگه نمیتوستم از جام بلند شم ...بلاخره دفع شد بعد چهار روز ...

دیشب از نصف شب حس پریودی داشتم و ضعف..پاشودم دو تا خرما گذاشتم دهانم .. اروم شدم خوابیدم ..راستی دکتر از اولی که فهمیدم باردارم هر شب شیاف پروژسترون هم میگذارم.

صبح پاشدم دیدم خون ریزی قهوه ای کردم ...

امدم دراز کشیدم قطع شده تقریبا...

سریع امدم تو تختم ...دوباره شیاف پروژسترون گذاشتم..

اینجا تنها هم هستم دست رسی به هیچ کس ندارم.

شوهرم شب میاد ...

میشه تجربیات تون برام بگید . ممنونم

راجب خونریزی چیزی نمیدونم،اما یبوست رو منم داشتم،خداروشکر رفع شده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

شیاف رو مقعدی استفاد کن زمان لکه بینی درست جذب نمیشه از طریق واژینال و استراحت کامل دسشویی هم فرنگی استفاده کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونریریت اگر زیاده حتما باید بری دکتر 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چه طوری رفع شد ؟؟؟با چی؟!

اوایل بارداری داغون بودم،دکتر لاکسی ژل داد بهم،بعد غذا یه قاشق میخورم با دو تا لیوان اب،میوه هم گلابی زیاد میخورم،الان هم فصل گلابی داره تموم میشه رفتم سراغ کیوی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
شیاف رو مقعدی استفاد کن زمان لکه بینی درست جذب نمیشه از طریق واژینال و استراحت کامل دسشویی هم فرنگی ...

استفاده مقعدی منم شنیدم جذبش بهتره اما داروخونه ب منم گفت واژینال اما دکترم گفت فرقی نداره منم مقعدی استفاده میکنم .شماهم استفاده کردی چند وقت

خدایا شُکرت❤🧿

عزیزم فقط زور نزن که خدانکرده بواسیر نزنی

منم متاسفانه اوایل بارداری اینطوری شدم تاالان درگیرم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
استفاده مقعدی منم شنیدم جذبش بهتره اما داروخونه ب منم گفت واژینال اما دکترم گفت فرقی نداره منم مقعدی ...

من شقاق هم پارم برای همین دکتر گفت خوب جلو بذار . دعا کن طوری نشه . اخرین امیدمون هست این یکی

از ترس دارم دیونه میشم. سقط میشه ؟!

نه بابا من کلی تو بارداریم لک داشتم هیچی نشد ولی استراحت مطلق بودم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
استفاده مقعدی منم شنیدم جذبش بهتره اما داروخونه ب منم گفت واژینال اما دکترم گفت فرقی نداره منم مقعدی ...

من تا هفته ۱۸ میذاشتم باز از هفته ۲۲ تا ۳۵ شیاف و آمپول میزدم

عزیزم فقط زور نزن که خدانکرده بواسیر نزنی منم متاسفانه اوایل بارداری اینطوری شدم تاالان درگیرم

از قبل بارداری داشتم . زور نزنم که نمیاد ....باز چند روز بگذره بد تر بدتر میشه ...