2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 40 پست
میشه اینجوری؟خیلی استرس دارم دوست دارم معلمی قبولشم

اره میشه من دیدم کسایی رو که اینطور کردن .دوترم پشت سر هم نمیتونی مرخصی بگیری ترم اول رو ثبتنام کن ترم دوم رو مرخصی بگیر

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بنظرم بیشتر شانسیع دیگ امسال دوستم با پنج هزار ریاضی قبول شد پارسالم برادر شوهرم با ده هزار انس ...

عجب. ممنونم

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

اگه فرهنگیان میخوای بری که حداقل یه ترم زنجان بخون که محروم نشی

مخصوصا با این اوضاع کرونا احتمالا بیشتر واحدات مجازیه و خیلی واسه رفت و آمد اذیت نشی

بعدش چه ترم بعدو  ادامه بدی چه ادامه ندی خودتو برا کنکور سال بعد آماده کن

اره میشه من دیدم کسایی رو که اینطور کردن .دوترم پشت سر هم نمیتونی مرخصی بگیری ترم اول رو ثبتنام کن ت ...

ایشالا ک بشه توروخدا برام دعاکنید

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
اخه چطور آروم باشم؟من همش در حال بدشانسیم شوهرمم میکه بچه بیار از همه طرف تو فشارم دیگه دارم دیوانه ...

سلام 

شما که ازدواج کردید اولویت شوهرتون باشه یک رشته ساده و نزدیک محل زندگیتون انتخاب کنید .

نذار زندگیت خراب بشه.

باید بپذیرید مثل یک دختر مجرد نمیشه دانشگآه برید

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘
وای اسی دقیقا مثل خودمی فقط من مشکلم رشتمه تو شهر خودمون قبول شدم بین دوراهیم از ی طرفم نمیتونم بمون ...

ایوای بدبختی پشت بدبختی مشکل منم همینه متاسفانه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉