از دیشب تا الان خوابم نبرده انتخاب رشتم اومده آمار زنجان قبول شدم همه راهش دوره هم اگه نرم ۲ سال محرومم من میخاسم فرهنگیان قبول شم با رتبه افتضاحم نباید تعین رشته میکردم ک خریت کردم انجامش دادم حالا میگم ۲ ترم بخونم شاید بشه دوباره کنکور داد تربیت معلم قبول شد اما نمیدونم از شدت استرس حالت تهوع دارم😢😢😢
ایکاش نمیزدم من نمیدونستم اگه انتخاب رشته کنی بیاری نری ۲سال محرومی گفتم اکه حداقل قبول نشدم تو شهرمون اعتماد ب نفسم بره بالا ک بخوره توسرم این طرز فکرم ایگاش میدونستم و اینکارو نمیکردم
اخه چطور آروم باشم؟من همش در حال بدشانسیم شوهرمم میکه بچه بیار از همه طرف تو فشارم دیگه دارم دیوانه ...
عزیزم اگه نوضوع : موانع استجابت دعا رو گوش کنی ،همه چیز برات تغییر میکنه.
کاش اینکار رو بکنی.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
سلام شما که ازدواج کردید اولویت شوهرتون باشه یک رشته ساده و نزدیک محل زندگیتون انتخاب کنید . ...
اخه محل نزدیکم نیاوردم اینم چون فلن مجازیه شوهرم اجازه داده...اخه پس دل خودم چی میشه من میگم تا سال بد چون مجازیه دوترم میشه حداقل کنکورم بدم از ی طرفم شوهرم بچه میخاد منم انادگی ندارم چون هنوز ۱ سالم نشده سقط کردم قسطامونم بالاست نمیدونم چ کنم خیلی فشار رومه
ی سوال ایا اون چیزی ک تواناییشو داری یا هدفته توی فرهنگیان بدست میاری توانت بیشتر نیس&nb ...
برای زن از این چی بهتره؟استخدام میشی حقوق مزایات ثابته و سرجاش...من دوسشندارم اما تو تو کشور ما بهترین رشته برای زنه خودم حسابداری تو بانک دوس داشتم امار هم میشه اما همه اینا پارتی میخاد اینم ک راه دوره نمیتونم بزم اگه اینجا بوود یچی فقط چون مجازیه میتونم بزم تا کنکور بدم امسال