2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢😢😢

412 بازدید | 40 پست

از دیشب تا الان خوابم نبرده انتخاب رشتم اومده آمار زنجان قبول شدم همه راهش دوره هم اگه نرم ۲ سال محرومم من میخاسم فرهنگیان قبول شم با رتبه افتضاحم نباید تعین رشته میکردم ک خریت کردم انجامش دادم حالا میگم ۲ ترم بخونم شاید بشه دوباره کنکور داد تربیت معلم قبول شد اما نمیدونم از شدت استرس حالت تهوع دارم😢😢😢

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

خواهش میکنم بگو فرهنگیان چه رتبه ای می خواد تو سایت همش می گن فرهنگیان. رتبه دو رقمی می خواد؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
خواهش میکنم بگو فرهنگیان چه رتبه ای می خواد تو سایت همش می گن فرهنگیان. رتبه دو رقمی می خواد؟

برای ریاضی رفیقم با رتبه ۲هزارو خورده ای قبول شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها نظر شما چیه توروخدا یکی منو راهنمایی کنه انسال چون مجازیه راحت میتونم دوترم بخونم اونوقت از کنکورم محروم نمیشم چیکار کنم من اخه

آروم باش عزیزم.

خدا بزرگه ،این هم مثل همه ی چیزهای دیگه میگذره.

یکمی با خدا صحبت کن تا آروم بشی.

الان تو زمانی زندگی میکنیم که هر ۴ ثانیه یک نفر در جهان بر اثر گرسنگی میمیره.

پس شاکر باش

اگر هم دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوعات مختلفشون رو گوش کن.

خیلی کمکت میکنه 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

کاملا هم رایگانه 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

ازاد نزدیک خودتون نمی خوای بری؟ اگر آزاد تو شهر خودت باشه از نظر هزینه با دولتی شهر دور زیاد فرقی نداره. مگر اینکه دولتی غذای سلف دانشگاه بخوری و خوابگاه بدن بهت و زیادم رفت و آمد نکنی یا با اتوبوس بری و بیای.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
آروم باش عزیزم. خدا بزرگه ،این هم مثل همه ی چیزهای دیگه میگذره. یکمی با خدا صحبت کن تا آروم بشی. ...

اخه چطور آروم باشم؟من همش در حال بدشانسیم شوهرمم میکه بچه بیار از همه طرف تو فشارم دیگه دارم دیوانه میشم کلی آرزو دارم سنم پایینه اما مث پیرزنا شدم😢

بچها نظر شما چیه توروخدا یکی منو راهنمایی کنه انسال چون مجازیه راحت میتونم دوترم بخونم اونوقت از کنک ...

بخون دیگه نخونی چیکار کنی اخه. دوسال بیکار بشینی؟ بخون شاید از همین آمار خوشت اومد عزیزم 

ازاد نزدیک خودتون نمی خوای بری؟ اگر آزاد تو شهر خودت باشه از نظر هزینه با دولتی شهر دور زیاد فرقی ند ...

ن هزینشو نمیتونم بدم..راه دور هم چن کلاسا مجازیه میگم دوترم بخونم بعد کنکپرم بدم چون اگه نرم ۲ سال محرومم

ترم اول رو ثبت نام کن ولی بیشتر تمرکزت رو بذار روی دروس کنکورت ترم دوم رو مرخصی بگیر و بشین بکوب بخون برای کنکور

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
بخون دیگه نخونی چیکار کنی اخه. دوسال بیکار بشینی؟ بخون شاید از همین آمار خوشت اومد عزیزم 

مشکل من امار نیست مشکل اینه شاید غیر مجازی بخان شوهرم میگه اگه رفت اومد باشه نمیزارم چون مجازیه بخون نمیدونم چ کنم بابامم میگه ۲ سال بمون بخون نرو 

ترم اول رو ثبت نام کن ولی بیشتر تمرکزت رو بذار روی دروس کنکورت ترم دوم رو مرخصی بگیر و بشین بکوب بخو ...

میشه اینجوری؟خیلی استرس دارم دوست دارم معلمی قبولشم

ولی بنظرم بیشتر شانسیع دیگ امسال دوستم با پنج هزار ریاضی قبول شد پارسالم برادر شوهرم با ده هزار انس ...

ادم نمیدونه چ رتبه ای میخان اما باید زیر دوهزار در نظر گرفت